Esecul unei diete sau a unui stil de viata nu vine de la dieta in sine, ci de la mintea asociata cu emotiile pe care le traim constant.

Cum ne resetam subconstientul pentru a reveni la echilibru?

In opinia profesoarei de yoga, o serie de trei metode uzuale ne pot ajuta in lupta cu emotiile puternice care se afunda in subconstientul nostru si ne dezechilibreaza viata:

1. Foloseste sugestia subliminala cand nu esti atent: cand lucrezi la calculator, cand conduci, cand adormi. Pentru aceasta, ai nevoie de o inregistrare cu vocea ta, in care sa afirmi ca esti sanatos si ca ai deja kilogramele pe care ti le doresti.

2. Pune sub o sticla cu apa informatia dorita si bea acea apa dupa ce o lasi cateva ore pentru a se structura sau, mai bine spus, pentru a se transfera informatia respective apei care va influenta nu numai fiecare celula din corpul nostru, ci si felul nostru de a fi, de a gandi sau de a simti, intrucat apa are memorie proprie.

Foto: science photo /Shutterstock

3. Fa-ti un dream chart pe care sa nu il vezi de-a dreptul, ci doar sa il observi cu coada ochiului, pentru a intra in subconstient, fara a avea remarci constiente negative asupra metodei.

* Dana Tupa este Expert Yoga Teacher acreditat la Yoga Alliance International USA. Este si Fondatorul PURNA Yoga Academy, scoala de yoga din Romania acreditata la acelasi for international. A participat la multiple cursuri yoga pe diferite ramuri (Hatha, Kriya, Kundalini, Pranayama, Yantra, Laya, Nidra Yoga), alaturi de profesori si maestri din Romania si din strainatate (Thailanda, Elvetia, Italia, UK, India, Turcia). Este master NLP, a studiat Strategic Interventions, cu Tony Robbins si Chloe Madanes. A urmat cursuri de Vipassana in Chiang Mai, Thailanda, participand si la seminarii cu Dalai Lama in Elvetia si India. A sustinut cursuri de yoga si seminarii, atat in Romania, cat si in Thailanda, cel mai de succes dintre ele, considerandu-l a fi, Yoga Scopului, un mix de tehnici yoga foarte puternice, NLP, meditatie si vizualizare.

Foto homepage: sindlera /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri