Ceaiul verde contine numerosi compusi chimici naturali denumiti polifenoli. Acestia sunt antioxidanti puternici care protejeaza impotriva cancerului.

Cartea ceaiului verde este disponibila pe site-ul elefant.ro

Cartea ceaiului verde a fost o sursa de informatii demna de incredere vreme de un intreg deceniu in ceea ce priveste vindecarea naturala, iar aceasta a doua editie a lucrarii originale aduce ultimele informatii stiintifice in domeniu.

Ceaiul verde contine numerosi compusi chimici naturali denumiti polifenoli. Acestia sunt antioxidanti puternici care protejeaza impotriva cancerului si a bolii cardiace, ajuta la detoxificarea organismului, incetinesc procesul de imbatranire, reduc riscul de atac cerebral, lupta impotriva cariilor si a gingivitei, stimuleaza imunitatea, ajuta digestia si inca multe altele. Dr. Lester A. Mitscher si Victoria Dolby Toews sustin ca, band zilnic trei pana la cinci cesti de ceai, va puteti bucura nu numai de un beneficiu pentru sanatate, ci si de efectul calmant al ceaiului verde.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire

Cartea ceaiului verde indruma cititorii catre alegerea celor mai bune tipuri de ceai pe care le veti savura si de care va veti bucura. Aceasta carte va va convinge ca un medicament nu a avut niciodata un gust atat de bun.

Autori: Lester A. Mitscher; Victoria Dolby Toews

Carte publicata la editura Curtea Veche


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri