Sfaturi simple, dar utile, despre cum putem imbatrani frumos si cum putem avea un stil de viata mai sanatos:

10. Intimitatea constanta si o viata sexuala implinita pot face minuni pentru tine din punct de vedere fizic, mental si emotional.

11. Inconjoara-te de oameni sanatosi, fericiti, care te sprijina –oglindesc felul in care iti poti crea o viata similara.

Foto: Monkey Business Images /Shutterstock

12. Gaseste o modalitate de a-i ajuta pe ceilalti – fa voluntariat, fii buna si plin de compasiune, fa gesturi si fapte bune.

13. Acorda-ti timp pentru a zambi si a rade cat mai mult timp cu putinta. Adu-ti aminte ca cei mici zambesc si rad de aproximativ 400 de ori pe zi, in timp ce adultii de numai 20 de ori.

14. Fa astfel incat miscarea fizica sa ocupe o mare parte din viata ta zilnica.

15. Gaseste-ti o activitate fizica care sa iti faca placere si nu te mai forta sa faci sporturi si activitati fizice care iti displac.

16. Cumpara-ti incaltaminte si echipament sportiv confortabil, insa fa-o pur si simplu pentru confort si pentru a-ti inlesni miscarile, nu de dragul modului in care te face sa arati.

17. Inceteaza sa iti mai compari starea de sanatate si corpul cu sanatatea si corpul altcuiva. Incearca sa fii cea mai buna varianta a ta avand in vedere propriul corp.

Sursa: www.smartliving365.com

Foto homepage: Monkey Business Images /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri