Namolul este resursa naturala cea mai importanta a statiunii Sovata. Acesta reface cu succes necesarul de minerale din organism si totodata sprijina purificarea pielii.

Comunicat de presa

Extras din Lacul Ursu, namolul sapropelic peloidogen are certe efecte anti-aging. Atat directe, la nivel cutanat, cat si indirecte, prin reechilibrarea sistemului hormonal, nervos vegetativ. “Aplicat in strat subtire, are efect emolient, de hidratare si de regenerare la nivelul pielii, prin vasodilatatie cutanata. Totodata, el exfoliaza, detoxifiaza in profunzime si transfera substantele biotrofice precum minerale, vitamine, substante coloidale si biostimuline”, spune Suzana Pretorian, Dr. Balneolog Danubius Health Spa Resort.

Pana si micile leziuni si inflamatiile sunt resorbite gratie lui. Pentru ca are efect antibacterian, antiinflamator si cicatrizant. Pielea devine catifelata si luminoasa, practic reintinereste. Fiti cu bagare de seama! Namolul nu se aplica la nivelul fetei. Din cauza continutului ridicat de sare, acesta poate irita”, adauga specialista.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri