Ceaiul de anghinare: cum se prepara, cum se consuma
Foto: Tolikoff Photography /Shutterstock
Intr-o cana de 200 ml, puneti o lingurita de frunze de anghinare ceai. Adaugati apoi 200 de ml de apa clocotita si lasati la infuzat timp de 10-15 minute, acoperind vasul. Il puteti strecura apoi si consuma cand nu mai este fierbinte.
O alta proportie corecta este cea de 500 ml de apa clocotita la 1 lingura frunze de anghinare.
Se consuma 2-3 cani de ceai de anghinare pe zi.
Atentie! Nu consumati ceaiul de anghinare daca suferiti de obstructie biliara, de insuficienta hepatica grava sau daca aveti o sensibilitate la aceasta planta. Evitati sa consumati ceai de anghinare in sarcina sau daca alaptati.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie