ghid pentru o viaţă împlinită

Ceaiul de anghinare - bun pentru bila, ficat si pentru inima! Descopera-i beneficiile minunate

Anghinarea este o planta speciala, cu proprietati remarcabile, iar ceaiul de anghinare ajuta la reglarea secretiei biliare si la protejarea ficatului.

Ceaiul de anghinare: cum se prepara, cum se consuma

preparare ceai de anghinare

Foto: Tolikoff Photography /Shutterstock

Intr-o cana de 200 ml, puneti o lingurita de frunze de anghinare ceai. Adaugati apoi 200 de ml de apa clocotita si lasati la infuzat timp de 10-15 minute, acoperind vasul. Il puteti strecura apoi si consuma cand nu mai este fierbinte.

O alta proportie corecta este cea de 500 ml de apa clocotita la 1 lingura frunze de anghinare.

Se consuma 2-3 cani de ceai de anghinare pe zi.

Atentie! Nu consumati ceaiul de anghinare daca suferiti de obstructie biliara, de insuficienta hepatica grava sau daca aveti o sensibilitate la aceasta planta. Evitati sa consumati ceai de anghinare in sarcina sau daca alaptati.

Garbo iti recomanda si articolele:

Anghinarea, planta care vindeca bolile de ficat si previne cancerul

Anghinarea - remediu minune in tratarea colesterolului marit

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ceaiul de anghinare - bun pentru bila, ficat si pentru inima! Descopera-i beneficiile minunate.


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.