Aceste sfaturi circula pe internet si merita date mai departe caci te pot ajuta sa iti mentii sanatatea de otel si sa previi viitoare probleme de sanatate:

16. Nu bea mai mult de 2 cani de cafea pe zi, poate cauza insomnii si probleme gastrice.

17. Consuma mai putine alimente uleioase sau pline de grasimi nesanatoase. Este nevoie de 5-7 ore pentru a le digera si acest lucru te va face sa te simti obosit.

18. Mananca mai putin dupa ora 17.

19. Cinci tipuri de alimente te pot face fericit: banana, grepfrutul, spanacul, dovleacul, piersicile.


Foto: progressman /Shutterstock

20. A dormi mai putin de 8 ore pe zi iti poate altera functiile creierului. A trage un pui de somn dupa-amiaza timp de jumatate de ora te ajuta sa te mentii tanar.

21. Rosiile gatite au mai multe proprietati vindecatoare decat rosiile crude.

22. Apa calda cu lamaie (fara zahar adaugat) iti intareste sanatatea si te face sa traiesti mai mult. Apa calda cu lamaie poate preveni aparitia celulelor canceroase. Adauga in apa fierbinte 2-3 felii de lamaie, asteapta sa se raceasca putin astfel incat sa o poti bea si consum-o zilnic. Amareala apei calde cu lamaie poate avea un puternic efect impotriva celulelor canceroase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

23. Apa rece cu lamaie are vitamina C, dar nu are si proprietati de prevenire a cancerului. Cu toate acestea, acidul citric si polifenolii care se gasesc in sucul de lamaie sunt benefici in reducerea tensiunii arteriale, ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui si previn depunerea cheagurilor de sange pe artere.


Foto homepage: Guschenkova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri