Renumit neurolog, autorul ne arata insa ca destinul creierului nu depinde de genele noastre, ci de ceea ce mancam.

Oamenii se tem de dementa mai mult decat de moarte sau de cancer si cred ca aceasta este inevitabila. Renumit neurolog, autorul ne arata insa ca destinul creierului nu depinde de genele noastre, ci de ceea ce mancam. Pornind de la dovezi stiintifice, el ne dezvaluie un adevar inspaimantator: carbohidratii ne distrug creierul si sunt la originea a numeroase probleme de sanatate – boala Alzheimer, ADHD, epilepsia, anxietatea, durerile cronice de cap, depresia, scaderea libidoului sunt doar cateva dintre acestea.

Cartea ne propune un program de patru saptamani pentru pastrarea sanatatii creierului, care nu presupune recurgerea la medicamente, ci strategii simplu de pus in aplicare, retete delicioase si obiective la indemana tuturor. Cu noul stil de viata, ne vom simti mai tineri, vom fi capabili sa depasim mai usor perioadele stresante, vom fi motivati sa ramanem activi si sa relationam cu ceilalti si vom fi mai fericiti si mai eficienti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri