Un stil de viata sanatos, nu inseamna sa mergem la sala o data pe saptamana sau sa tinem o dieta de o luna.

5. Pentru o viata sanatoasa: Gandeste pe termen scurt, nu pe termen lung

Nu ai nevoie de diete chinuitoare pentru corp – 10 zile de sucuri, 3 - zile de infometare, 30 de zile fara carbohidrati si alte metode de genul acesta. Ce ai nevoie cu adevarat, este sa iti inveti mintea si corpul cu o idee puternica despre ce inseamna o viata sanatoasa. Un principiu in baza caruia sa traiesti o viata intreaga.

6. Pentru o viata sanatoasa: Fii activ/a pe parcursul intregii zile

O ora la sala nu inseamna ca ai un stil de viata activ. Trebuie sa te obisnuiesti sa ai o rutina a miscarii. Sa stai o zi intreaga la birou sau pe canapea nu inseamna o viata activa. Fa pauze din cand in cand, fa mici exercitii. Perseverenta pe tot parcursul zilei este cheia succesului.

Foto: Pexels/ Tirachard Kumtanom

7. Pentru o viata sanatoasa: Relaxarea este importanta

Acorda o deosebita importanta odihnei corporale si mentale. Odihna ar trebui sa fie un aspect important al vietilor noastre. Ingrijeste-te! Ofera-ti momente de odihna: o plimbare, o baie relaxanta, mai multe ore de somn, vizionarea unui film relaxant, cateva ore de lectura etc. Bucura-te de viata!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

8. Pentru o viata sanatoasa: O viata sanatoasa inseamna sa faci alegeri sanatoase in mod constant

Trebuie sa faci alegera mai sanatoasa in mod persistent. Daca ai ales salata o singura data, nu inseamna ca ai ales un stil de viata sanatos, iar daca ai ales cartofii prajiti au fost o concesie pe care ti-ai permis-o cu ingaduinta, de la stilul tau de alimentatie, nu inseamna ca ai ales o alimentatie gresita.

9. Pentru o viata sanatoasa: Bea apa in fiecare zi!

Nu iti priva corpul de apa. Nu astepta sa ti se faca sete. Sangele duce oxigenul la creier si la muschi. Daca nu te hidratezi, oxigenul nu ajunge acolo unde este nevoie de el. Daca bei apa si alcool, este obligatoriu sa bei si multa apa.

10. Pentru o viata sanatoasa: Fii indulgent/a cu tine

Permite-ti sa mananci alimente pe care nu le mananci de obicei, din cand in cand. Eu fac asta o data la cateva luni. De asemenea, daca simt ca organismul meu este foarte obosit, reduc activitatile sportive si le inlocuiesc cu practici mai blande – auto-masaj, stretching, pozitii relaxante si multa-multa odihna.

PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Idee de articol via Mindboodygreen


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri