Frank Lipman, specialist in medicina integrativa ne atrage atentia asupra simptomelor serioase pe care le putem avea din cauza unui stil de viata nesanatos, bazat pe o dieta gresita.

Dr. Frank Lipman: Moduri prin care corpul iti cere ajutor

5. Ai dureri care nu fac sens

Dieta noastra poate sa cauzeze inflamatii in corp care se pot face simtite in corp ca si dureri de incheieturi. De aceea este bine sa elimini din alimentatia ta mancarurile procesate ca zaharuls si faina, crescand grasimile sanatoase, proteinele si vegetalele care te pot ajuta sa scapi de dureri.

Foto: Shutterstock

6. Ai congestii cronice ale sinusurilor

Unele alimente sunt cunoscute ca avand o conexiune directa cu congestia cailor nazale (fainoasele sunt foarte comune), dar de asemenea, mancarurile inflamatoare pot provoca probleme cu sinusurile. Este vital sa eliminam orice aliment care poate provoca inflamatii.

7. Sindromul premenstrual este foarte preganant

Alimente comune ca zaharul, faina procesata si alte alimente procesate pot sa accentueze sindromul premenstrual. O detoxifiere contribuie si la echilibrarea hormonilor din organism.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023

8. Simti ca nu poti trai fara anumite alimente cum ar fi: cafeaua, vinul, branza sau ciocolata

Sa inlaturi din dieta ta alimentul pe care il ravnesti, pentru o perioada de timp in timp ce in atelesi timp iti ingrizesti corpul cu alimente benefice rupe ritmul acestei adictii.

9. Te enervezi usor si simti tot timpul oboseala

Faptul ca te enervezi repde si ca te simti mai tot timpul fara energie poate avea legatura cu mancarurile pe care le consumi. Sa iti hranesti organsmul cu alimente procesate si rafinate in mod frecvent de-a lungul unei zile poti sa fii sigur/a ca acest lucru are un impact si asupra starii tale emotionale.

10. Racesti foarte repede

70% din activitatea sistemului nostru imunitar are legatura cu buna functionare a instestinelor. De aceea alimentatia corecta este atat de importanta pentru sanatatea intregului organism.

NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare

O detoxifiere te poate ajuta sa te resetezi, sa renunti la alimentele nesatoase la care ravnesti si te ajuta sa iti inveti organismul sa ceara alimente care sunt cu adevarat hranitoare si te energizeaza. O detoxifiere buna va elimina si te va ajuta sa recunosti alimente si bauturile fata de care ai o sensibilitate si pe care sa le inlocuiesti cu nutrienti si alimente integrale. Invata sa iti asculti semnalele corpului, oricat de ciudate ar parea, iar o detoxifiere este chiar ceea ce s-ar putea sa ai nevoie ca sa te simti mai bine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri