Profesorul de yoga Dana Tupa: "Creierul uman nu este programat sa ne aduca fericirea, ci supravietuirea. Pentru a trai starea de multumire si fericire, este necesar sa il educam!"

6. Nu lasa vocea interioara care-ti spune ca “nu poti”, „nu iti va iesi” sa te cuprinda mai mult de o secunda!

“Mai degraba pune-ti intrebarea: daca as avea abilitatea respectiva, cum as face acel lucru pe care mi-l doresc? Pozitioneaza-te pe o treapta superioara si nu uita ca intrebarile calitative aduc raspunsurile calitative, in timp ce afirmatiile devin parte din personalitatea noastra si ne blocheaza sa primim raspunsuri bune. Creierul uman nu este proiectat sa ne aduca fericirea, ci supravietuirea; cu alte cuvinte, trebuie sa il educam in asa fel incat sa simtim bucurie in viata noastra, zi de zi; o educatie care incepe din copilarie si se termina cu ultima zi din viata noastra”, explica specialistul.

7. Depaseste-ti temerile!

“Este inutil sa crezi ca persoanele pe care le admiri cel mai mult sau care devin adevarate modele pentru tine, nu se tem de nimic! Cu totii avem temerile noastre, in diferite arii de viata, in diferite momente, dar cu certitudine ele exista. Teama poate actiona ca un catalizator ce ne motiveaza sa ne autodepasim, sa gasim informatii, solutii si evident sa actionam. Depasirea, sau mai degraba, largirea cercului de confort, este inca o data parte din fenomenul de crestere personala atat de necesar”, declara profesorul de yoga.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

8. Fa tot posibilul sa te afli in permanenta intr-o companie buna, caci cine se aseamana se aduna!

“Daca inca nu esti ceea ce iti doresti, atunci fa tot posibilul sa te inconjori de oamenii care deja sunt asa cum vrei sa devii. Se spune ca suntem media celor 5 persoane cu care ne petrecem cel mai mult timp din viata noastra. Fa un calcul simplu si evalueaza daca te afli in compania potrivita, iar in caz ca nu, schimba ceva in acea directie. Un secret important este acela de a te plasa intr-o companie superioara, pe care o poti atrage in viata ta, facand ceva important pentru acea sau acele persoane. Sa nu uitam ca putem aduce plus valoare persoanelor din jur, prin ceea ce suntem sau facem. Orice relatie este un joc de plus valoare si atunci cand acesta inceteaza, fie ca ne dorim sau nu, relatia respectiva se rupe”, conchide profesorul international de yoga Dana Tupa.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri