Profesorul de yoga Dana Tupa: "Creierul uman nu este programat sa ne aduca fericirea, ci supravietuirea. Pentru a trai starea de multumire si fericire, este necesar sa il educam!"

3. Nu conteaza marimea obiectivelor, dar incepe cu ceva!

“Obiectivele mici sunt mai usor realizabile, insa odata atinse, ne intaresc puterea vointei. Mai degraba putem incepe cu obiective mici si apoi putem continua cu cele de anvergura, caci cele din urma necesita mai multa energie, efort si timp. Paul Clement Jagot, in cartea sa, ‘’Puterea vointei’’, descrie un procedeu extrem de simplu pentru intarirea acesteia: sa facem un gest anume zilnic, la aceeasi ora, timp de 6 luni, chiar daca este vorba, de exemplu, de simpla deschidere a unui geam de 3 ori. Rezultatele acestui gest sau actiune repetitiva, va aduce niste transformari incredibile in viata noastra”, este de parere profesorul yoga.

4. Nu te compara cu ceilalti intr-un sens negativ, caci nimeni nu este asemeni altuia. Suntem unici!

“Desigur, te pot atrage magnetic aptitudinile altei persoane sau felul in care actioneaza, vorbeste sau simte, dar nu uita ca si tu poti invata abilitati noi. Cu siguranta insa, poti sa simti inspiratie sau sa inveti de la ei ceea ce iti place. Nu uita insa ca in multe domenii, cel mai probabil, ai abilitati mult mai bune decat acea persoana pe care o admiri. si da, admiratia, este una dintre tehnicile cele mai simple prin care poti asimila sau poti da „copy-paste” in viata ta, calitatilor care te atrag magnetic la altcineva”, spune Dana Tupa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

5. Nu te teme si nu te ingrijora de ceea ce cred altii despre tine!

“In primul rand, aproape toti avem tendinta de a exagera atunci cand credem ca alti oameni se gandesc prea mult la noi, cand de fapt sunt prea ocupati cu viata lor… Ei insisi au obiectivele, visurile, neimplinirile sau reusitele lor. si poate da, au o parere despre noi, iar daca aceasta nu ne onoreaza, atunci, cel mai probabil poate ar trebui sa invatam ceva. Poate o lectie spre crestere!? Sau poate de fapt nu conteaza, caci trebuie ca viata noastra sa fie o reflectare a propriilor valori. Avem dreptul de a gresi in viata noastra, tocmai pentru ca este a noastra si ne asumam greselile. Important este sa-ti traiesti visul sau, dupa cum spun adeseori: nu lasa viata sa te traiasca, ci traieste-ti viata!”, ne sfatuieste profesorul de yoga Dana Tupa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri