25 Mai 2017 publicat în Tratamente naturiste 12 share-uri

Ceea ce a inceput ca un fenomen inexplicabil, in timpul unei operatii efectuate la inceputul anilor `70, a devenit baza uneia dintre cele mai recunoscute terapii naturale din lume

Cartea poate fi achizitionata din libraria Elefant.ro

Cartea "Tu si medicul din tine" scrisa de Dr. John E. Upledger ne descopera un nou sistem al corpului denumit sistem craniosacral. Folosirea Terapiei Craniosacrale, a tehnicilor de Eliberare Somato-Emotionala ofera sansa oricarei persoane de imbunatatire a sanatatii la toate nivelurile fizic, mental si spiritual, scrie site-ul Dialoguri.info. Upledger descrie sistemul craniosacral si ne relateaza diverse cazuri in care terapia craniosacrala a avut efect: migrene, constipatie, autism, disconfortul nasterii, astm, depresii, reumatism, scolioza, alergii, artrita.

Ceea ce a inceput ca un fenomen inexplicabil, in timpul unei operatii efectuate la inceputul anilor `70, a devenit baza uneia dintre cele mai recunoscute terapii naturale din lume - si raza de speranta pentru pacientii de pretutindeni care cauta alinare. Terapia Craniosacrala a fost pusa la punct de John E. Upledger D.O., O.M.M., dupa ce a observat si a inceput sa caute raspunsuri la un sistem mai putin cunoscut al corpului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Caria dentară – ce este și cum se tratează Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Dr. Upledger relateaza experientele personale de dezvoltare si explorare a tehnicilor blande care intensifica activitatea sistemului craniosacral, locul in care functioneaza creierul si maduva spinarii.

Terapia Craniosacrala este folosita in prezent de catre practicieni pentru a imbunatati functionarea sistemului nervos central, a elimina efectele negative ale stresului, a intari rezistenta la imbolnaviri si a spori sanatatea generala.

Cartea prezinta de asemenea o terapie inovatoare numita Eliberare Somatoemotionala, care ajuta la eliminarea efectelor reziduale ale unor traume si expuneri la efecte emotionale negative.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri