"Picioarele sunt cele care ne vorbesc despre directia noastra in viata, despre capacitatea de a avansa in viata, de a invata lucruri noi si a trai experiente noi, despre a produce o schimbare in general, ne vorbesc despre stabilitate, siguranta, atentie la prezent, centrare pe solutii si actiune", este de parere psihologul Laura Maria Cojocaru.

3. Coapsele - reprezinta forta si motivatia cu care inaintam in viata, cu care decidem sa trecem peste ce nu ne mai este de folos, sa facem schimbari, sa ne atingem obiectivele

4. Genunchii - sunt in stransa legatura cu flexibilitatea cu care acceptam noul in viata noastra. Probleme apar atunci cand ne manifestam in exces mandria, orgoliile, incapatanarea fata de ceilalti, fata de parerile diferite, fata de provocariile vietii.

5. Soldurile - partea care face legatura intre picioare si restul corpului, deci intre ceea ce suntem acum si ceea ce ne ajuta sa crestem pe viitor. soldurile fac legatura emotionala intre ceea ce ne dorim de la viata si actiunile, pasii si strategiile pe care suntem dispusi sa le aplicam concret pentru a ne atinge obiectivele.

“Orice dezechilibru intre dorinta si fapta, orice ingrijorare legata de aceste aspecte sau o centrare mentala excesiva pe un anumit subiect, pot afecta fizic zone punctuale ale picioarelor noastre. Solutia ar fi mentinerea unui echilibru emotional, atentie indreptata cat de cat egal catre toate aspectele vietii, exersarea capacitatii de a lua ceea ce este bun, util, placut, frumos de la viata, de a ne opri un timp din analizat si din <trebuie sa fac…> pentru a ne bucura de evenimentele placute si de a lua evenimentele neplacute ca pe o provocare”, ne sfatuieste psihologul Laura Maria Cojocaru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

* Laura-Maria Cojocaru, presedinte si fondator al Asociatiei ”Generatia Iubire” si al Institutului de Neuro-Programare Lingvistica Somato-Integrativa, este psihoterapeut si trainer in programare neouro-lingvistica. A studiat natura mintii umane urmand 6 formari profesionale cu abordari diferite - psihoterapie integrativa, hipnoza clinica, relaxare si psihoterapie ericksoniana, psihoterapie de cuplu si familie, psihologie clinica, neuro-programare lingvistica si terapii florale Bach. De peste 7 ani ghideaza oamenii, atat in sedinte individuale, cat si de grup, si organizeaza cursuri si traininguri in Romania, cu scopul de a-i face pe oameni sa-si acceseze si utilizeze la potential maxim resursele interioare.

Foto homepage: coka /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri