Te confrunti cu probleme ale scalpului si matreata iti da batai de cap? Vrei o solutie care sa te ajute pe termen lung fara a-ti agresa pielea capului? Te-ai gandit sa optezi pentru sampoane naturiste, pe baza de uleiuri si ingrediente speciale menite sa reduca senzatia de mancarime si sa ii redea scalpului aspectul sanatos? Atunci iti prezentam 7 solutii naturiste impotriva matretii, 7 sampoane de calitate care regleaza productia de sebum si mentin scalpul curat:

Samponul antimatreata Trioverde este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Sampon Antimatreata Cu Ulei De Cocos

Noua gama de sampoane Trio Verde curata delicat si ingrijeste parul de la radacina pana la varf, oferindu-i protectie impotriva agresiunilor mediului. Uleiurile vegetale naturale din compozitia sa ajuta parul sa se mentina matasos, stralucitor si sanatos.

Samponul antimatreata cu ulei de cocos previne si elimina matreata datorita formulei ce are la baza ulei de cocos, iar ingredientul activ natural Octoprix are un efect netoxic si o actiune antimicrobiana si antioxidanta.
Produsul nu contine parabeni sau coloranti.

UTILIZARE: Aplica samponul pe parul ud, maseaza usor timp de 2-3 minute si clateste cu apa din abundenta. Repeta daca este necesar.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri