Te confrunti cu probleme ale scalpului si matreata iti da batai de cap? Vrei o solutie care sa te ajute pe termen lung fara a-ti agresa pielea capului? Te-ai gandit sa optezi pentru sampoane naturiste, pe baza de uleiuri si ingrediente speciale menite sa reduca senzatia de mancarime si sa ii redea scalpului aspectul sanatos? Atunci iti prezentam 7 solutii naturiste impotriva matretii, 7 sampoane de calitate care regleaza productia de sebum si mentin scalpul curat:

Samponul Urtekram este disponibil in magazinele Plafar.net

Sampon antimatreata cu extract de urzica si aloe vera cu efect echilibrant asupra scalpului

Contine extract de urzica cu efect echilibrant asupra scalpului si aloe vera cu actiune nutritiva asupra parului. Miros delicat de citrice. Cu ingrediente care provin din culturi ecologice COSMOS ORGANIC certificate de ECOCERT Greenlife in conformitate cu standardele Cosmos Organic. Netestat pe animale. Produs certificat vegan.

Ingrediente: apa, uleiuri vegetale, sapun zahar porumb, aloe vera*, glicerina vegetala**, extract urzica*,ulei chiparos*, ulei trandafir geraniu*,ulei bergamota*, ulei citronella, parfum(extras din plante), sare, polizaharide, acid citric, extract magnolie, vitamina E. *= din cultura ecologica; ** =ingredient provenit din sursa ecologica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri