Te confrunti cu probleme ale scalpului si matreata iti da batai de cap? Vrei o solutie care sa te ajute pe termen lung fara a-ti agresa pielea capului? Te-ai gandit sa optezi pentru sampoane naturiste, pe baza de uleiuri si ingrediente speciale menite sa reduca senzatia de mancarime si sa ii redea scalpului aspectul sanatos? Atunci iti prezentam 7 solutii naturiste impotriva matretii, 7 sampoane de calitate care regleaza productia de sebum si mentin scalpul curat:

Samponul siberian antimatreata este disponibil pe site-ul Plantum.ro

Sampon Siberian antimatreata cu extract de gudron si 18 plante

Nu contine SLS si parabeni. Pentru toate tipurile de par. Colectie unica de plante din taiga pentru mentinerea frumusetii si sanatatii parului. Plantele medicinale, presate la rece, isi pastreaza la maxim principiile sale active. Combate excelent matreata. Gudronul de mesteacan (uleiul rusesc) este un vechi remediu popular utilizat in cazul matretii abundente. Calmeaza iritatiile scalpului, intareste firele de par, hraneste, hidrateaza si regenereaza. Protejeaza impotriva factorilor nocivi din mediu. Contine gudron de mesteacan, sapunarita alba, sapunarita rosie, ulei de brusture, muschi de stejar, plamanarica, rasina de cedru, dentita, rostopasca, polygala sibirica, urzica, usnea barbata, sunatoare, aralia elata, salvie, coada soricelului, lemn dulce, ulei de soia dauriana, ulei de in.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri