Te confrunti cu probleme ale scalpului si matreata iti da batai de cap? Vrei o solutie care sa te ajute pe termen lung fara a-ti agresa pielea capului? Te-ai gandit sa optezi pentru sampoane naturiste, pe baza de uleiuri si ingrediente speciale menite sa reduca senzatia de mancarime si sa ii redea scalpului aspectul sanatos? Atunci iti prezentam 7 solutii naturiste impotriva matretii, 7 sampoane de calitate care regleaza productia de sebum si mentin scalpul curat:


Samponul Hairwonder este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

Sampon antimatreata cu Echinaceea si arbore de ceai

O serie remarcabila de sampoane cu efect de curatare blanda, ne-iritanta ce sunt 100% fara Lauryl si Laureth Sulfati si balsamuri puternic hranitoare si reparatoare pentru ingrijirea optima a parului. Gama Hairwonder naturala de Sampoane & Balsamuri este imbogatita cu pana la 13 ingrediente certificate organic, biodegradabile si fara parabeni.

Samponul antimatreata cu Echinaceea si arbore de ceai calmeaza pielea scalpului. Confera o senzatie placuta parului si pielii Dvs. Este doar rezultatul ingredientelor organice certificate. Samponul are o valoare a ph-ului de 5,5, lucru foarte important, pentru a mentine protectia naturala a straturilor pielii.

Sampon bland, non-iritant, pentru par afectat de matreata si iritatii ale scalpului. 99,35% din totalul ingredientelor au origine naturala si 6,2% provin din ferme organice. Calmeaza pielea scalpului, elimina si previne aparitia matretei. Ingredientele certificate organic sunt: ulei din samburi de Jojoba, ulei de Floarea-soarelui, Echinaceea Purpurea, ulei de Ceai verde, extract de frunze Roiboos, planta de ceai Camellia Sinensis, extract de frunza din Cassia Angustifolia, extract de Musetel, planta de Hamei, extract de frunza de Melissa, extract de radacina de Ginseng, extract de frunza de Rozmarin, ulei de Migdale dulci. Uleiul de jojoba confera un surplus de stralucire, ingrijeste parul si asigura mentinerea culorii pe termen lung.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri