Mixtura profesorului Hristo Mermerski are beneficii extraordinare asupra organismului. Detoxifiaza, scade inflamatia din organism, protejeaza inima si imbunatateste functiile creierului. Datorita ingredientelor “vii” continute, remediul doctorului Hristo Mermerski ajuta organismul sa elimine toxinele si protejeaza impotriva celulelor canceroase.

Prepararea remediului doctorului Hristo Mermerski

Foto: Voyagerix / Shutterstock

Cu ajutorul unui blender/ robot de bucatarie, macinati laolalta ingredientele: graul germinat, nucile si cateii de usturoi proaspat curatati de coaja. Dupa ce le-ati spalat bine si taiat in bucati mai mici, adaugati in blender si cele 5 lamai, cu tot cu coaja, si mixati totul impreuna.

Separat, stoarceti sucul de la celelalte 10 lamai si adaugati-l in restul mixturii amestecand putin, pana cand compozitia devine omogena. La final, cand preparatul este suficient maruntit, adaugati si mierea si amestecati bine cu o spatula de lemn. Puneti apoi mixtura intr-un recipient de sticla/ceramica si puneti-l in frigider. Lasati-l ingredientele sa actioneze pret de 3 zile in frigider dupa care puteti incepe sa consumati.

Planul de consum

Se consuma 1-maxim 2 linguri din acest amestec cu 30 de minute inainte de mesele principale ale zile (micul dejun, pranzul, cina), sau chiar si inainte de culcare. Se poate face o cura de MAXIM 30 de zile pe an.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Atentie! Daca suferiti de diabet, evitati sa urmati acest tratament fara supravegherea sau recomandarea unui medic caci va puteti deregla glicemia din cauza continutului ridicat de zahar din miere.

Foto homepage: Voyagerix / Shutterstock

Daca va plac articolele noastre, abonati-va la Newsletterul Garbo.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri