Frigul isi pune adesea aprenta asupra pielii noastre, pe care o simtim uscata si deshidratata. De aceea, sezonul rece este cel in care trebuie sa acordam o atentie sporita ingrijirii pielii corpului si tenului. Produsele pe baza de ingredient natural sunt solutii pe care le primim chiar din natura. Am ales cateva care nu doar au grija de pielea ta, dar sunt …delicioase, cu mirosuri apetisante care te fac sa te bucuri de fiecare zi de iarna.

Tratamente naturiste: Produse cu ingrediente naturale, care-ti protejeaza pielea de frig

1. Unt de corp cu vanilie si fistic

Aceasta crema de corp contine ulei de fistic care reprezinta o sursa naturala de hidratare a pielii. Vitamina E prezenta in fistic ajuta la inhibarea proceselor de imbatrinire, ajutind la mentinerea unui aspect tinar pentru o perioada lunga de timp. Uleiul de fistic are proprietati emoliente recunoscute, care ajuta la hidratarea optima a pielii, prevenind uscarea ei. Crema poate fi achizitionata din magazinul online Vegis.ro

2. Lapte de baie cu miere si vanilie

Laptele pentru baie creat de Laboratoarele de Cosmetice Naturale Farmona contine ceea ce are natura mai pretios: miere adevarata, lapte hranitor si vanilia recunoscuta ca afrodisiac.

Laptele poate fi achizitionat din magazinul online Vegis.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Baia cu laptele Magic Spa te transpune in lumea simturilor, alinta pielea, iar ingredientele naturale reprezinta garantia unui corp catifelat si tinar.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri