Durerile de spate ne sunt tuturor comune, dar exista metode simple prin care putem sa scapam de acestea. Astazi va propunem sa va reconectati la corpul vostru, sa aveti grija de spatele vostru mai bine invatand cateva pozitii de Yoga foarte simple care va vor ajuta mult, daca veti reusi sa le integrati in practicile voastre de zi cu zi.

YOGA PENTRU DURERILE DE SPATE

3. Yoga: Pozitia pisica si vaca

Este pozitia ideala atunci cand ne simtim spatele incordat si cand ne doare coloana vertebrala. Este ideala si ca exercitiu de incalzire sau de pregatire pentru pozitii mai dificile, dar poate fi folosita simplu, ca metoda de tratament a durerilor de spate. Aceasta pozitie este foarte bine explicata si in acest video: Cum sa faci corect pozitia pisica vaca.

4. Yoga: Pozitia copilului

Chiar daca pare o pozitie de odihna, este de fapt o pozitie de stretching, simpla dar care face minuni pentru spatele tau! Te ajuta sa iti detensionezi si reactivezi fiecare vertebra.

Este o pozitie foarte importanta pe care ar trebui sa o folosim in fiecare zi. Seara te ajuta sa iti destresezi intregul corp si induce starea de relaxare.

Citeste mai departe pentru a afla care sunt pozitiile de yoga benefice pentru spate >>>

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri