Frigul s-a instalat destul de repede, iar schimbarile de temperatura au fost bruste, asa ca raceala este rezultatul normal al acestor variatii de temperatura. Dar, daca acordam putina atentie imunizarii corpului nostru, raceala ne va ocoli si de data aceasta. Asadar, ne-am gandit la 4 produse 100% naturale care ajuta la prevenirea si vindecarea gripei si racelii.

Spray de gat Manuka Health:

Mierea de Manuka provine din mediul nepoluat al Noii Zeelande. Acest fapt determina numeroasele beneficii pe care mierea de Manuka le detine. Spray-ul de gat Manuka Health contine doua ingredient minune, mierea de Manuka si proplisul. Acestea sunt un amestec imbatabil pentru calmarea durerilor de gat, mentinerea unei igiene orale corespunzatoare, improspatarea respiratiei, intarirea imunitatii si prevenirea virozelor respiratorii in sezonul rece.

Propolisul este recunoscut drept un antibiotic natural, datorita continutului sau bogat in substante cu proprietati antiseptice si antioxidante. Mierea de Manuka este celebra pentru puterea sa antibacteriana unica in lume iar uleiurile esentiale au efecte revigorante atat la nivel fizic, cat si mental.

Produsul poate fi achizitionat din magazinul online vegis.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Saruri de baie Bio:

Sarurile de baie sunt ideale atunci cand simtiti ca raceala este pe urmele voastre. Iar un remediu traditional pentru a ameliora starile de gripa si raceala sunt baile aromoterapeutice, de relaxare si decongestionare. Sarurile de baie bio contin oxigen, catina, esenta de wintergreen, ulei de masline bio, ulei de argan bio si ulei de migdale bio. Acestea reduc procesul inflamator (durerea), stimuleaza oxigenarea si protejeaza de raceli si gripe.

Produsul poate fi achizitionat din magazinul online vegis.ro

Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri