Descoperiti 3 dintre cele mai populare si eficiente creme antirid de pe internet! Sunt 100% din ingrediente naturale, le puteti prepara chiar voi, acasa, si au capacitati extraordinare de reducere a ridurilor. Doua dintre retete ii apartin dr-ului. Josh Axe, specialist in remedii naturiste, si una ii apartine lui Kale, o bloggerita cunoscuta, adepta a unui stil de viata cat mai natural si aproape de natura.

Reteta nr. 1: Ser antirid facut acasa, reteta dr.-ului Axe

Doctor Josh Axe este unul dintre cei mai cititi autori din lume pe teme precum medicina naturala. Reteta propusa de specialist pentru pielea din jurul ochilor are un puternic efect antirid si nu contine substante chimice nocive precum cele pe care le gasim in comert. De asemenea, aceasta formula de ser natural contine nutrienti si antioxidanti ce ajuta pielea sa se hidrateze si sa isi recapete aspectul elastic si tanar.

Ingrediente:

½ lingura ulei de jojoba

½ lingura ulei de primula

½ lingura ulei de rodie

15 picaturi de vitamina E

10-20 picaturi de ulei de lavanda sau ulei de tamaie

10 picaturi de ulei de seminte de morcov

Preparare:

Se amesteca toate ingredientele intr-o sticla inchisa la culoare. Serul se foloseste in fiecare dimineata si seara, aplicandu-se pe fata, gat si piept.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

* Reteta via draxe.com

Foto homepage: Luisa Puccini / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri