In sezonul rece, Vegis.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste din Romania, recomanda imunizarea si vitaminizarea cu produse apicole. Proprietatile terapeutice ale produselor apicole 100% naturale fac din acestea un adevarat elixir pentru mentinerea sanatatii.

In sezonul rece, Vegis.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste din Romania, recomanda imunizarea si vitaminizarea cu produse apicole. Proprietatile terapeutice ale produselor apicole 100% naturale fac din acestea un adevarat elixir pentru mentinerea sanatatii.

Mierea, hrana vie

Produsele apicole romanesti 100% naturale sunt ideale pentru cresterea imunitatii si imbunatatirea starii generale toamna si primavara, cand organismul este de obicei afectat de stari de astenie si stres. Calitatile de remediu natural ale mierii se cunosc inca din antichitate, din aceasta cauza a fost numita "hrana vie".

Pentru un plus de nutrienti pentru sanatate, Vegis.ro propune sortimente de miere Albina Carpatina, un brand romanesc cu 25 ani experienta in prelucrarea produselor apicole.

Cei care iubesc mierea pot alege sortimente de miere de albine combinata ca delicatesa cu nuca, dar si combinatii cu plante cu efect terapeutic si vitaminizant precum fructe de padure sau catina.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Mierea combinata cu alte produse apicole naturale, precum laptisor de matca, polen sau propolis reprezinta un tonic cu ac iune biostimulatoare, regeneratoare, dezinfectanta, vitaminizanta si mineralizanta, recomandat pentru perioadele de suprasolicitare fizica si intelectuala. Aceste sortimente sus in sistemul imunitar si contribuie la buna func ionare a ficatului.

Laptisorul de matca, polenul si propolisul, produse elixir pentru sanatate

Laptisorul de matca, polenul si propolisul sunt produse apicole cu beneficii extraordinare asupra organismului si sistemului imunitar. Gama de produse apicole Albina Carpatina cuprinde numeroase sortimente si amestecuri ale acestor produse naturale care reprezinta remedii excelente pentru cresterea imunita ii intr-un mod 100% natural.

Laptisorul de matca este unul dintre cele mai valoroase produse apicole deoarece are cel mai mare con inut de vitamine active si aminoacizi esentiali care sunt benefici pentru pastrarea echilibrului organismului. Laptisorul de matca este vitalizant, tonic pentru perioadele de epuizare, ajuta la protejarea ficatului si de asemenea are efect antioxidant si întârzie efectul de imbatranire, fiind supranumit si “elixirul tineretii”.

Polenul este un alt element vital pentru men inerea unei stari bune de sanatate. Polenul este un ingredient utilizat de mii de ani ca supliment nutri ional natural fiind, de asemenea, un regenerant, mineralizant si tonifiant excelent. Polenul crud este un aliment viu, iar unul din cele mai importante efecte ale acestuia este cura area colonului. Datorita enzimelor si lactobacililor din compozitia acestuia, el ajuta la regenerarea florei intestinale si contribuie la reglarea tranzitului intestinal. Totodata polenul crud reprezinta o sursa importanta de vitamine, echilibrând organismul atât la nivel fizic, cat si psihic.

Unul dintre cele mai puternice remedii antiinfectioase naturale este propolisul. Datorita proprietatilor sale terapeutice care combat infectiile, propolisul reprezinta o adevarata protectie atat pentru stup, cat si pentru organism. Are actiune antibacteriana, este un antioxidant natural, antifungic si antibiotic.

Produsele apicole descrise sunt disponibile, alaturi de o varietate de alte produse naturiste, pe www.vegis.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri