Exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a atrage pozitivitatea in casa ta si pentru a-ti rasfata toate simturile:

Casa ta iti influenteaza enorm starea de spirit, in ea s-ar putea gasi cauzele gandurilor negative, insa tot in ea iti poti gasi si resursele necesare pentru a scapa de stres. Emotiile, dispozitia ta generala si puterea ta de concentrare – toate pot fi afectate de felul in care arata locuinta ta. Din fericire, exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a atrage pozitivitatea in casa ta si pentru a-ti rasfata toate simturile. Iata ce ai de facut:

O casa calda, la propriu si la figurat

Ne aflam in pragul sezonului rece si deja ne fuge gandul la duminicile cand ne rasfatam in pat cu un ceai si un roman captivant in timp ce afara se intrevad cativa fulgi. Daca vrei cu adevarat un rasfat de zile mari, e suficient sa arunci un ochi printre aceste seminee care pot da un aer rustic si de vacanta casei tale.

Mirosul de lemn ars, trosniturile lui si simpla vedere a flacarilor functioneaza ca o adevarata terapie de relaxare, iar casa ta va deveni un calduroasa si primitoare. Mai mult, dupa cum poti vedea, ele s-ar potrivi perfect si intr-o casa de vacanta, in care sa te refugiezi in weekend.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata?

Ce culori iti garanteaza buna dispozitie

Este dificil sa zugravesti peretii din casa pentru a le da o culoare noua, care sa te binedispuna, insa poti sa folosesti obiecte de decor de o anumita culoare pentru a te bucura de efectele pe care le are ea asupra mintii tale.

In functie de camera si de nevoile tale poti folosi culorile pentru a te bucura de stare de spirit de zile mari. Daca iti lipseste energia, rosul si violetul sunt niste alegeri excelente. Ia in calcul aceste culori pentru living sau bucatarie. Verdele si galbenul sunt culorile fericirii si ale optimismului. Te simti abatuta, poate putin mai mult verde in casa ta te va ajuta sa vezi mereu partile pozitive in situatiile de care te lovesti. Albastrul este cea mai buna alegere pentru dormitor, datorita efectelor sale calmante. El te duce cu gandul la cer si la mare si te va ajuta sa te relaxezi si sa te odihnesti mai bine. Alege nuante de albastru deschis, cele puternice au un efect stimulant.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Aromele care fac din casa ta un loc in care grijile se risipesc instantaneu

O casa care te intampina cu o aroma deosebita este una in care simti cum toata presiunea si incordarile de peste zi se transforma in zambete si ganduri frumoase. Simtul olfactiv este strans legat de emotii si, daca stii cum sa-l folosesti in favoarea ta, poate sa fie medicamentul perfect dupa o zi in care nimic nu a mers bine.

Potrivit mindbodygreen.com, cu doar cateva uleiuri esentiale iti poti transforma casa intr-un loc in care domina relaxarea si calmul. Foloseste uleiul de lavanda pentru proprietatile sale calmante si vei avea parte de un somn cu adevarat odihnitor, de menta pentru a-ti spori puterea de concentrare cand ai un proiect important de terminat, de eucalipt pentru a tine departe virozele. Si uleiul de lamaie este de folos in casa pentru ca te va ajuta sa elimini energiile negative.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Demonstrat stiintific: florile iti dau instantaneu o stare de bine

Asigura-te ca ai mereu in casa o vaza cu flori proaspete sau plante de interior cu flori. Amplaseaza una chiar in holul de la intrare, asa incat atunci cand ajungi acasa sa fii intampinata de frumusetea lor. Florile au puterea sa iti imbunatateasca starea de spirit in doar cateva secunde. Ele ar trebui sa nu-ti lipseasca niciodata din casa, fiind foarte utile si in spatiul de lucru.

Stresul, anxietatea si depresia vor sta departe de tine, daca ai mereu la vedere niste flori proaspete si colorate, spun cercetatorii americani de la Universitatea Rutgers din New Jersey.

Tu cum te asiguri ca in locuinta ta domina energiile pozitive? Aplici vreun truc in acest sens?

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri