Vacanta s-a incheiat si este timpul sa ne intoarcem la birou, unde urmeaza o perioada aglomerata, dar plina de satisfactii. Pentru ca organismul nostru este inca in faza de acomodare cu valul mai mare de activitate, stres si oboseala, trebuie sa avem grija de imunitate si s-o mentinem la cote cat mai ridicate. Iar cele mai bune remedii pentru un organism sanatos si vitalizat sunt produsele 100% naturale!

Asadar ne-am gandit la patru produse 100% naturale, care sa mentina organimsul tanar, energic si sanatos pe tot parcursul sezonului rece:

1. EnergoVital - Miere cu polen si catina

Gama Energo-Vital de la Albina Carpatina este o miere energizanta 100% naturala, care contine polen si catina, doua ingrediente esentiale pentru o imunitate crescuta. Acest tip de miere se recomanda ca adjuvant in perioadele de efort fizic si intelectual sustinut, stari de oboseala accentuata, lipsa poftei de mancare si a unei stari generale care lasa de dorit. Mierea cu polen si catina este un tratament bogat in vitamin precum: B1, B2, B6, B12, A si C, biominerale (Zn, Ca, Mg, Fe, K, P), bioenzime si proteine. Puteti achizitiona produsul din magazinul online Vegis.ro.

2. Siliciu natural

Siliciul este unul dintre cele 12 elemente vitale din constructia corpului uman. Organismul nostru contine 7g de siliciu, fata de aproximativ 3g de fier. Siliciul este cel care pastreaza buna functionare a articulatiilor, dar nu numai. Acesta reda supletea vaselor de sange, elasticitatea pielii si joaca un rol important in intarirea sistemului imunitar si detoxifierea organismului. Puteti achizitiona acest produs din magazinul Vegis.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

3. Polen crud poliflor

Polenul crud poliflor este utilizat de mii de ani ca supliment nutritional natural, fiind un tonifiant, revigorant, regenerant, vitaminizant si minerlizant excelent. Acest tip de supliment natural contribuie la mentinerea unei stari bune de sanatate, la functionarea normala a sistemului imunitar, la protejarea organismului impotriva stresului si a anxietatii. Este un tonic ideal pentru starile de epuizare fizica si intelectuala. Puteti achizitiona acest produs din magazinul Vegis.ro.

4. Mix de Pulberi energizante raw/BIO

Mixul energizant contine pulberi precum: maca, pudra proteica de canepa si cacao raw. Acest mix este o combinatie excelenta de proteine vegetale oferite de pudra de canepa, carbohidrati usor digerabili oferiti de maca si un stimulant energizant de calciu, magneziu si cafeina oferit de cacaoa raw. Doar 1-2 lingurite din aceasta pudra asigura energia necesara pe parcursul intregii zile. Ca orice pulbere, aceasta poate fi adaugata in apa plata, sucuri natural sau smoothie-uri. Puteti achizitiona produsul din magazinul online Vegis.ro.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foto homepage: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri