Tu cum te feresti de surplusul de zahar din alimentele procesate?

Excesul de zahar poate produce complicatii neplacute in ceea ce priveste sanatatea organismului nostru, iar in ultimul timp, zaharul este absolut in toate alimentele, fie ca il gasim sub diferite denumiri.

Daca vrei sa adopti un stil de viata sanatos si sa iti echilibrezi alimentatia, iata trei moduri simple prin care poti reduce consumul de zahar semnificativ.

Foto: Africa Studio, Shutterstock

1. Renunta la cerealele cu fructe uscate si la iaurtul cu diferite arome. Inlocuieste aceste alimente cu cereale integrale si un iaurt grecesc simplu. Vei vedea imediat schimbari in bine in ceea ce priveste atat sanatatea organismului tau cat si sanatatea pielii.

2. Renunta la cafeaua cu lapte pe care o bei dupa-amiaza. In locul acesteia ai putea consuma un ceai de plante cu un strop de lamaie.

3. Incearca sa iti prepari singura sosurile in casa si renunta la cele cumparate din comert. Au un adaos de zahar la care nici macar nu te gandesti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Pentru a mentine acest echilibru, incearca sa citesti etichetele alimentelor pe care le cumperi in mod obisnuit. Cauta si denumirile care se mai folosesc pentru indulcitorii alimentari astfel incat sa nu te lasi niciodata pacalita.

Reducerea zaharului din alimentatia zilnica are efecte benefice atat asupra sanatatii organismului cat si asupra sanatatii pielii si a tenului.

Foto prima pagina: qoppi, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri