Descopera cateva dintre cele mai bune metode pentru a scapa de migrenele ingrozitoare.

Durerile de cap sunt cel putin suparatoare, iar cand ele persista, poti fi sigura ca ti-au stricat toata ziua si nu mai poti face nimic pana cand nu scapi de ele. Pentru ca in ultimul timp medicamentele sunt din ce in ce mai diverse, dar in esenta contin aceeasi substanta activa, durerile de cap au capatat imunitate in fata acestor remedii medicamentoase si nu stii ce sa mai faci pentru a scapa de ele.

Ei bine, ce spui de remediile naturale pe care bunica incerca sa ni le impuna atunci cand avea ocazia?

Iata cateva dintre cele mai bune metode pentru a scapa de migrenele ingrozitoare:

1. O lingurita de cafea

Nu trebuie sa o fierbi, ci doar sa o mesteci pur si simplu. Cofeina ajuta la tratarea rapida a durerilor de cap, iar gustul este unul foarte bun.

Foto: Sheftsoff Stock Photo, Shutterstock

2. Bea mai multa apa

Din cauza deshidratarii apar migrenele neplacute, asa ca ai face bine sa bei mai multa apa daca vezi ca este posibil sa te confrunti cu aceste neplaceri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

3. Stai cu picioarele in sus si cu capul in jos

Pentru ca oxigenarea creierului sa se efectueze asa cum trebuie, stai cu capul in jos si cu picioarele in sus (pe perete) pentru a scapa de durerile de cap si pentru a asigura oxigenarea completa a creierului.

4. O frunza de varza pe frunte

Striveste o frunza de varza proaspata si pune-o pe frunte. Leaga-te cu o esarfa si stai asa cel putin 30 de minute. Daca este nevoie, repeta operatiuea cu o alta frunza de varza.

5. Un cub de gheata pe ceafa

Pentru a trata rapid durerea de cap, ia un cub de gheata si trece-l pe adancitura din zona cefei. Fa asta pentru cateva minute fara sa stergi apa care se scurge. Vei vedea cum durerea de cap dispare imediat.

6. Plimbari in aer liber

Durerile de cap sunt cauzate de multi factori, inclusiv de lipsa oxigenului dintr-o incapere, asa ca plimbarile lungi in aer liber sunt un remediu foarte eficient.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Foto prima pagina: Alliance, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri