Intoxicarea cu metale este o conditie surprinzator de comuna si poate duce la boli serioase. Fie ca aceste substante ajung in corpul nostru prin intermediul vaccinarii, alimentelor, cosmeticelor, apei, aceste metale si efectele lor negative sunt acumulate in corpul nostru daca nu le eliminam.

Metalele grele sunt neurotoxine care afecteaza si creierul si pot cauza pierderi de memorie, incapacitatea de a ne concentra, oboseala si chiar depresie.

Din fericire, daca adaugi anumite alimente la dieta ta, acestea te pot ajuta sa elimini metalele daunatoare din organism:

Spirulina

Este o alga verde-albastrie care are numeroase beneficii pentru sanatatea corpului si printre acestea, ne ajuta sa eliniam metalele din ficat si de la nivelul sistemului nervos. Este de asemenea o proteina completa care contine cei 8 amino-acizi esentiali.

Iti recomandam spirulina de la Niavis. Produsul poate fi achizitionat din magazinul online www.vegis.ro

Chlorella

Chlorella este un alt tip de alga, mai greu de digerat decat spirulina, dar chiar din acest motiv ajuta la eliminarea metalelor grele din organism cu atata eficacitate. Peretii celulelor acestei plante sunt foarte rezistenti si nu se sparg usor, se amesteca cu toxinele din corp si ajuta la aliminarea acestora.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Iti recomandam chlorella pulbere din magazinul online www.bioportal.ro

Alge de Atlantic

Si acestea sunt un tip de alge care contin nutrienti importanti pentru organismul nostru, multi dintre acestia fiind absenti din dieta noastra obisnuita. Contin ido, vitamina B, Omega 3 si 6, potasiu si multe altele. Se lega cu aluminiul (unul dintre metalele cele mai folosite in industria alimentara), mercurul si cuprul si le poarta in colon, pentru a fi eliminate din organism.

Iti recomandam acest produs care este disponibil in magazinul online www.vegis.ro


Foto main: Shutterstock; diplomedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri