Ai probleme cu somnul si nu poti sa te odihnesti corespunzator? Doresti sa te relaxezi inainte de culcare? Atunci acest remediu naturist popularizat de dr. Oz te poate ajuta sa dormi mai bine si sa iti reincarci bateriile.

Ai probleme cu somnul si nu poti sa te odihnesti corespunzator? Doresti sa te relaxezi inainte de culcare? Atunci acest remediu naturist popularizat de dr. Oz te poate ajuta sa dormi mai bine si sa iti reincarci bateriile.

Ceaiul de banane poate face minuni pentru sanatatea si somnul tau. In plus, are un gust bun si aromat. Bananele, si in special coaja lor, sunt bogate in potasiu si magneziu. Magneziul are un rol important in organism, ajutand la mentinerea sanatatii sistemului nervos si a muschilor, dar si a reglarii metabolismului celorlalte minerale.

Foto: Tatyana A. / Flickr.com

Magneziul din legume si fructe te ajuta sa faci fata stresului. Pe de alta parte, potasiul este esential pentru mentinerea sanatatii inimii, influentand la randul sau activitatea nervoasa si musculara. Bananele contin o combinatie excelenta intre cele doua minerale, ajutandu-te astfel sa ai un somn mai bun si sa eviti tulburarile de somn.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

Urmatoarea reteta a fost facuta cunoscuta in lumea internetului de dr. Oz. Daca alegi sa o prepari, asigura-te ca folosesti DOAR banane organice, din culturi bio. Tine cont de faptul ca majoritatea bananelor din comert sunt tratate cu diverse chimicale si substante nocive care se regasesc cu precadere in coaja lor, iar in urmatoare reteta vom fierbe banana cu tot cu coaja. Pentru a prepara remediul de mai jos opteaza NUMAI pentru banane ecologice, bio, crescute fara ingrasaminte, pesticide si alte substante de intretinere.

Ceaiul de banane poate fi preparat cu usurinta, in mai putin de 10 minute. Se consuma indeosebi seara, cu 60 de minute inainte de a merge la culcare.

Ingredientele Ceaiului de banane recomandat de dr Oz:

  1. O banana organica

  2. Apa (3 cani)

  3. Scortisoara pudra (optional)

Cum se prepara Ceaiul de banane

Procedeul este foarte simplu si ai nevoie doar de o singura banana pentru a face o portie zdravana de ceai. Spala bine banana si curata coaja cu o perie curata sub un jet de apa. Taie totodata cele doua capete ale bananei. Intre timp, pune niste apa la fiert intr-un vas. Poti pune “dupa ochi”, insa 3 cani de apa ar trebui sa fie suficiente.

Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

Cand apa a ajuns in punctul de fierbere, adauga si banana intreaga, cu tot cu coaja, si las-o sa fiarba timp de 10 minute. Cand este gata si s-a mai racit putin, strecoara lichidul cu ajutorul unei site/ strecuratoare si toarna ceaiul intr-o cana. Daca iti plac gusturile mai aromate, poti adauga si putina scortisoara in ceai. Bea cu o ora inainte de a te duce la culcare.

BONUS! Se poate consuma nu doar ceaiul, ci si banana fiarta. Are un gust parfumat si delicios, la fel ca si ceaiul.

Descopera si beneficiile cojilor de banana bio pe pagina urmatoare

Foto homepage: Pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri