Apa inseamna viata. Iar noi suntem 75% apa. Asadar, sanatatea noastra se intretine prin si cu apa. Vindecarea se obtine prin apa. Indiferent ca vorbim de hidroterapie, SPA, bai, irigatii, dusuri, jeturi, comprese, cataplasme, mersul descult prin apa.

Comunicat de presa

Baie individuala termala aromatizata

Baia individuala termala aromatizata este o o experienta speciala. Temperatura apei este de 36 pana la 38 ºC si dureaza 20 de minute. Unicitatea acestei proceduri consta in adaugarea de extracte vegetale pentru a conferi apei termale cat mai multe efecte benefice. Iata cateva exemple: lavanda pentru relaxare, musetel pentru efectul antiseptic asupra epidermei, balsam de lamaie in loc de sedative usoare si urzica pentru rejuvenarea pielii. Efectul relaxant al acestei bai se datoreaza atat apei termale, ci si proprietatilor excelente ale extractelor de plante medicinale.

Baie termala carbogazoasa

Baia termala carbogazoasa este o baie individuala cu apa termala avand o temperatura constanta de 32-34 ºC in care se introduce o anumita cantitate de bioxid de carbon sub forma de bule. Procedura dureaza 20 de minute, in timpul acesta micile bule de bioxid de carbon ating si acopera pielea pe intreg corpul, absorbindu-se prin aceasta. Astfel pielea se umple cu mult bioxid de carbon, ceea ce va provoca scaderea activitatii cardiace, a tensiunii arteriale si implicit reduce stresul miocardului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie.

In timpul acestei proceduri terapeutice, caldura apei termale dilata vasele sanguine reducand tensiunea arteriala si relaxand musculatura. In completare, sulful si celelalte minerale din apa termala se absorb incet in piele reducand degradarea elastinei si a colagenului din cartilagiu, tendoane si tesuturile conjunctive. Bioxidul de carbon combinat cu apa minerala termala are astfel un dublu efect.

Baia sarata individuala

Baile sarate individuale suntc tratamente de referinta a centrului balnear Sovata, Romania. Apa sarata este pompata dintr-un rezervor natural de apa sarata, Lacul Ursu, care se intinde chiar sub statiunea balneara. Datorita continutului extraordinar de ridicat de sare si a efectului de flotatie a corpului, Lacul Ursu este cunoscut si ca Marea Moarta a Transilvaniei. In baza de tratament, aceasta apa este incalzita la 32-36 ºC si pompata in cazile individuale. Durata baii sarate terapeutice este de 15-20 de minute.Terapia aceasta este considerata drept un remediu excelent pentru bolile de reumatism cronice si a sistemului nervos, pentru anumite boli dermatologice si disfunctii ginecologice.

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Aceste terapii pot fi realizate la la Sovata - Danubius Health Spa Resort, unde hidroterapia e la loc de cinste.

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri