Ochii sunt cei care spun cel mai bine povestea vietii fiecaruia dintre noi. Pielea din jurul ochilor este sensibila si delicata si de aceea este prima careia trebuie sa ii acordam ingrijirea si atentia cuvenita. Sa o ingrijim in mod corespunzator optand pentru produse bio, pe baza de ingrediente naturale, menite sa redea fermitatea pielii, sa o regenereze si sa o hidrateze, sa previna/ trateze aparitia ridurilor. Iata 7 produse bio excelente pentru ingrijirea delicata a pielii din jurul ochilor:

Crema pentru contur ochi este disponibila in magazinul Plantum

Crema pentru conturul ochilor cu unt de Shea nerafinat si extracte de alge marine

Tip ten: toate tipurile de ten

Cu un continut de minim 7% Unt de Shea bio, nerafinat si pur, cu proprietati de hranire, hidratare si protectie si extracte de alge marine cu efecte antirid si de redare a fermitatii, aceasta crema pentru conturul ochilor de la Luna Beauté detine toate calitatile necesare ingrijirii zilnice a zonei delicate din jurul ochilor. Certificat ECOCERT Greenlife. Potrivita pentru vegani.

Ingrediente active:

- Unt de Shea Bio, pur si nerafinat, bogat in acizi grasi si vitaminele A, E, F, K, cu proprietati de protectie, de hidratare si regenerare a pielii. Luna Beauté foloseste doar Unt de Shea Bio, nerafinat, garantie a inaltei calitati, produs si dezvoltat de o comunitate din Africa.

Vitamina A
ajuta la regenerarea pielii mature, ranite si uscate, stimuleaza elasticitate si previne aparitia ridurilor datorate razelor UV.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Vitamina E (tocopherol) detine proprietati anti-inflamatorii, incetineste procesul de imbatranire, reduce ridurile, protejeaza impotriva actiunii razelor UV si imbunatateste micro circulatia la nivel cutanat.
Vitamina F (acid linoleic) regleaza nivelul umiditatii din piele si protejeaza impotriva agresivitatii factorilor externe.

Vitamina K controleaza coagularea sangelui.

- Extracte de Chondrus Crispus, alga marina compusa din caragenan si bine cunoscuta pentru efectele sale de lifting, de sporire a fermitatii si improspatare a pielii.

Foto homepage: Ariwasabi / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri