Unul dintre pilonii de baza din filosofia Ayurveda este aceea ca, pentru a arata bine in exterior, trebuie sa fim sanatosi in interior. Astfel, pentru a ne mentine sanatatea pielii, este necesar sa avem grija de organismul nostru.

Ayurveda este practic cel mai vechi sistem de medicina din lume, documentat istoric (>6000 ani) Ayurveda clasica s-a dezvoltat si practicat traditional pe teritoriul Indiei. Ayurveda sau medicina ayurvedica reprezinta sistemul de cunostinte medicale indiene care provine din textele sacre ale Vedelor (c. 3900 i.Hr.- c. 1500 i.Hr.) si ale carui principii sunt valorificate in ceea ce astazi numim terapii alternative. (info via Wikipedia)

Iata trei practici Ayurivedice destinate ingrijirii pielii:

1. Include mai mult turmeric si mai mult fier in dieta ta

Turmericul este folosit atat in practicile de vindecare cat si in bucatarie. Turmericul este bun datorita proprietatilor sale puternic anti-inflamatoare. Astfel, ajuta la tratatrea hiperpigmentarii, a cicatricilor si altor deteriorari ale pielii.

Foto: Pixabay

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Doctorii ayurivedici recomanda consumul unei lingurite de turmeric in fiecare zi. Din fericire, turmericul poate fi folosit in multe feluri: puteti sa il adaugati in mancare, puteti sa il adaugati in suc natural, sau puteti sa il inghititi sub forma de capsule cu turmeric.

Iti recomandam de exemplu:

Capsule de turmeric, din magazinul bio www.bioportal.ro

sau

Turmeric sub forma de condiment, tot din magazinul bio www.bioportal.ro

De asemenea, trebuie sa retii ca si fierul este o componenta naturala care se afla la baza sanatatii pielii. Deficienta de fier in organism poate sa duca la imbatranirea prematura a pielii, senzatia de uscaciune si mancarime. Consuma cat mai multe alimente care contin fier, de exemplu morcovi si sfecla rosie. Dar de asemenea, pot fi de ajutor si produsele naturiste cu fier.

De exemplu: Fierul Organic

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Acest produs va asigura o cantitate de 15mg fier/7ml de solutie. Produsul asigura astfel necesarul de fier pentru o persoana adulta (70kg), timp de o luna de zile. Pentru copii, doza se va reduce proportional cu greutatea corporala.

Citeste mai departe >>> 3 secrete AYURIVEDICE pentru sanatatea pielii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri