Cand ne grabim, facem multe greseli iar unele dintre acestea ne afecteaza sanatatea. Ritmul din ce in ce mai alert de viata ne face sa respectam tot mai putin regulile unei vieti sanatoase.

Comunicat de presa

Mesele, ca si orele de somn, sunt impinse tot mai tarziu, amanate sau chiar anulate, pentru a mai castiga ceva timp. Micul dejun este masa pe care o sacrificam cel mai usor, fie prin alegerea alimentelor nepotrivite fie prin neglijare. In fapt, micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, pentru ca influenteaza nu doar nivelul de energie, ci si dorinta de a consuma anumite alimente pe tot parcursul zilei...deci si dimensiunea taliei!

“E important sa mancam, dar e si mai important ce mancam. E nevoie de nutrienti din toate grupele care sa ne asigure “combustibil” pentru mai mult timp. Singurul mic dejun sanatos si echilibrat este cel care ofera o combinatie de proteine si carbohidrati complecsi, care iti echilibreaza nivelul de zahar din sange si mentine senzatia de satietate timp de cel putin trei ore,” ne sfatuieste medicul nutritionist Corina Zugravu

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Ghid pentru alegerea mobilierului interior

“Prieteni” la indemana...carbohidratii

Carbohidratii simpli consumati dimineata – cereale cu zahar rafinat, paine alba, paine prajita – duc la o crestere imediata a nivelului de zahar din sange, ceea ce face organismul sa secrete o cantitate substantiala de insulina. Insulina inlatura zaharul din sange, transformand excesul de zahar in grasime. Rezultatul este un nivel scazut de zahar in sange, care la randul sau provoaca dorinta de a consuma si alti carbohidrati.

Nu mananc dimineata. Ce mi se intimpla?

Cand nu mancati nimic la micul dejun, nivelul de zahar din sange scade sub valorile normale, ceea ce determina o scadere a nivelului de energie si va starneste dorinta de a consuma diverse alimente neportrivite. Inca o data, recurgeti la carbohidrati simpli pentru a obtine o crestere rapida a nivelului de zahar din sange, dar si pentru a va calma foamea si a elimina senzatia de energie scazuta.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Un mic dejun sanatos si usor de preparat

Un mic dejun echilibrat, bazat pe proteine si carbohidrati complecsi aprovizioneaza corpul cu nutrientii si energia vitala de care aveti nevoie, fara a determina o crestere a nivelului de zahar si insulina, si astfel va ajuta sa evitati dependenta de carbohidrati pe parcursul zilei. In acest fel, va puteti controla pofta de mancare, va scade dorinta de a consuma snack-uri periculoase iar organismul isi foloseste propriile rezerve de grasime pentru a genera mai multa energie.


“Alegerea celor mai potrivite alimente dimineata te ajuta sa ai un tonus bun si energie si sa iti controlezi foamea care te poate surprinde intre mese,”
a incheiat Dr. Corina Zugravu

Informatii oferite de Herbalife.

Un mic dejun echilibrat furnizeaza nutrientii esentiali, creste capacitatea de concentrare, ceea ce iti va imbunatati nivelul performantelor zilnice.

Cele mai încurajatoare citate despre succes MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Shake-urile Formula 1, o masa hranitoare in 5 minute

Shake-urile Formula 1 contin o combinatie echilibrata de proteine, carbohidrati complecsi vitamine si minerale – Formula 1 este rapid, delicios si usor de preparat. In plus poti obsine retete creative daca o combini cu fructele tale preferate. Daca preferi fructele, sucurile naturale, nucile sau iaurtul, acestea se pot adauga, rezultatul fiind o masa exact pe gustul tau.

Revigoreaza-te cu Ceaiul Instant pe baza de plante

Iti incepi ziua cu un esspreso lung sau o cana de cafea cu lapte bogata in calorii? O cantitate prea mare de cafeina, zahar si lapte te pot face sa te simti obosit, iritabil si cel mai probabil te vor face sa iei in greutate. Cu doar 6 kcal, Ceaiul instant pe baza de plante poate fi savurat atat cald cat si rece.

Potoleste-ti setea cu Bautura Concentrata cu Extract de Aloe, Herbal Aloe

HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Daca nu te simti in forma maxima, una dintre cauze poate fi faptul ca nu ai baut suficiente lichide. Daca apa ar avea gust delicios de aloe si mango, ti-ar fi mai usor sa bei suficienta, nu? Astfel ii vei oferi corpului cantitatea necesara de lichide pentru a se simti bine si hidratat. Bautura Concentrata cu Extract de Aloe si Mango este o alternativa delicioasa la sucurile si bauturile bogate in zahar.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri