Terapia Bowen sau Bowtech (prescurtare de la Bowen Technique) este astazi una dintre cele mai apreciate terapii holistice ale secolului. Mizand doar pe tehnici neinvazive, adaptate fiecarui pacient in parte, terapia Bowen promite vindecarea sau cel putin ameliorarea multor boli in care tratamentul medicamentos clasic abia de isi face simtit efectul.


Via healthy.kudika.ro

Dezvoltata inca din anii 1960 de catre medicul Thomas Bowen pentru ameliorarea bolilor musclo-scheletale ale pacientilor sai, astazi terapia ce ii poarta numele este mult imbunatatita si utilizata pentru vindecarea unui numar mare de afectiuni. In tara noastra exista cativa terapeuti acreditati in terapia Bowen, dispusi sa lucreze atat cu adulti, cat si copii. Fara a prezenta riscuri in practica, terapia Bowen este tot mai cautata pentru efectele sale vindecatoare incredibile.

Terapia Bowen vindeca bolile trupului si mintii

Terapia Bowen este indicata atat in probleme organice sau musculo-scheletale, cat si neurologice sau mintale. Terapia Bowen presupune relaxarea totala a corpului si activarea capacitatii de autovindecare, capacitate pe care fiecare dintre noi o prezinta, indiferent de varsta. Lucrand cu noi, invatam organismul sa isi identifice problemele si sa le vindece.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Ce este terapia Bowen si cum functioneaza?

Terapia Bowen este o tehnica holistica de tratament, complet neinvaziva si delicata. Prin tehnica neinvaziva intelegem o practica ce nu impune agresiuni ale pielii sau a altor segmente, nu foloseste ace sau instrumente taioase, ci se practica prin miscari blande, nedureroase, ce relaxeaza si calmeaza intregul corp.

Aceasta terapie este deosebit de blanda si delicata cu corpul nostru si porneste de la principiile de baza ale miscarii si acupuncturii.

Atunci cand simtim o durere, aceasta este transmisa catre creier de la organul lezat prin intermediul unor trasee nervoase speciale. Creierul interpreteaza informatia si trimite „solutii” catre zona lezata, astfel local sa se activeze mecanismele de vindecare.

Prin aceeasi metoda functioneaza si terapia Bowen. Terapeutul stimuleaza prin apasare sau miscari delicate anumite zone ale scheletului sau muschilor, dar si unele zone din organism sensibile la stres, astfel incat genereaza reactii de autovindecare si autoreechilibrare.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare

Terapia Bowen este recomandata atat persoanelor bolnave, cat si celor sanatoase ce doresc sa previna aparitia unor boli.

Citeste mai mult despre Terapia Bowen pe: Healthy.kudika.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri