Ar putea oare majoritatea cazurilor de hipertensiune arteriala sa fie stapanite prin identificarea si eliminarea cauzelor care au condus la instalarea acestei boli sau cel putin prin reducerea efectelor lor combinate?
Din nefericire, medicamentele antihipertensive nu sunt raspunsul potrivit. Medicul care le prescrie se afla in situatia delicata de a pune in balanta efectele secundare potentiale cu beneficiile lor. Oare cate din aceste „medicamente minune“ pentru hipertensiune se vor dovedi, in cele din urma, a avea un „calcai al lui Achile“?

La fel de importante sunt insa si urmatoarele intrebari: ar putea oare majoritatea cazurilor de hipertensiune arteriala sa fie stapanite prin identificarea si eliminarea cauzelor care au condus la instalarea acestei boli sau cel putin prin reducerea efectelor lor combinate? Exista tratamente naturale nedaunatoare?

In paginile acestei carti, Tratamente naturale pentru hipertensiune, medicii Agatha si Calvin Thrash dau raspuns acestor intrebari (si altora deopotriva de importante).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Autori: Agatha si Calvin Thrash

Carte aparuta la Alege viata si disponibila pe elefant.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri