In Vindecarea bolilor incurabile autorul ofera tratamente alternative de succes pentru boli pe care medicina traditionala le-a declarat incurabile

Cartea poate fi achizitionata din libraria online Elefant.ro

In Vindecarea bolilor incurabile autorul Mikhail Tombak ofera tratamente alternative de succes pentru boli pe care medicina traditionala le-a declarat incurabile, asa-numitele „boli ale civilizatiei “. Osteoporoza inseamna deficit de calciu in oase. Conform medicinei traditionale, este o boala incurabila, avand o

componenta genetica. Cancerul apare cand sistemul imunitar este „in weekend”.

Remediile propuse in cartea de fata se bazeaza pe tratamentele reusite ale bolii, efectuate de bine-cunoscuti naturopati din intreaga lume. Este prezentata si o teorie controversata privind originea cancerului. Diabetul este de multe ori consecinta unui stres psihologic accentuat. De regula, boala se instaleaza la oamenii cu ficatul slabit sau cu tulburari intestinale grave.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

De asemenea, in carte veti gasi remedii pentru numeroase alte boli si afectiuni, remedii care nu au niciun fel de efecte secundare negative.

Foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri