Pentru a ne mentine vederea buna, este imperios necesar sa consumam alimente bogate in vitamina A, pentru a ne asigura necesarul zilnic al acesteia.

Via Healthy.Kudika.ro

Daca vrei sa ai vederea buna, trebuie sa stii ca alimentatia joaca un rol esential in acest sens.

Celulele acestea care primesc informatia luminoasa bruta pot trimite catre creier impulsuri numai daca au VITAMINA A. Fara aceasta vitamina imaginea nu poate fi interpretata.

Iata de ce, pentru a ne mentine vederea buna, este imperios necesar sa consumam alimente bogate in vitamina A, pentru a ne asigura necesarul zilnic al acesteia. Trebuie sa mai stiti ca precursorul vitaminei A este betacarotenul, asadar puteti consuma alimente portocalii.

  • Iti propunem o reteta de salata pe care o poti consuma zilnic, la micul dejun sau ca gustare in orice moment al zilei.

Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru salata:

O lingura de catina;
O felie de ghimbir zdrobita;
Doi morcovi;
Un mar rosu;
Un ardei rosu
O jumatate de mango copt;
Cateva picaturi de zeama de lamaie;
O jumatate de lingurita de seminte de canepa decorticate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului

Se rade morcovul si ardeiul, marul, iar mango se taie in cuburi mici. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Aceasta salata poate fi consumata zilnic sau cel putin de 3 ori pe saptamana pentru rezultate bune.

Vitaminele continute de aceste ingrediente si mai ales matricea alimentara in care se gasesc (vitaminele din alimente se absorb mult mai bine decat cele din suplimente) ajuta in ameliorarea acuitatii vizuale, astfel ca putem ajunge sa vedem mai bine si sa ne mentinem vederea buna pana la onorabile varste.

Citeste mai mult pe Healthy.Kudika.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri