Aceasta perioada este ideala pentru consumul de struguri si, cand veti afla beneficiile extraordinare ale resveratrolului pe care il contin strugurii, veti sti ca trebuie sa profitati.

Resveratrolul este cea mai importanta substanta anti-oxidanta care se regaseste in natura. Fructele albastre, negre si visinii contin de obicei aceasta substanta care are multiple efecte pozitive pentru sanatate. Aceasta perioada este ideala pentru consumul de struguri si, cand veti afla beneficiile extraordinare ale resveratrolului pe care il contin strugurii, veti sti ca trebuie sa profitati.

Cercetarile arata uimitoarele efecte pozitive pe care le are consumul de struguri negri si rosii pentru sanatate, datorita continutului bogat in resveratrolul.

„Am putea chiar sa afirmam ca, daca fumatul este cel mai distructiv factor pentru sanatate, consumul de resveratrolul este exact opusul, avand o forta benefica asupra organismului, incontestabila”. - Dr. Marginean Calin

Cele 10 puteri miraculoase ale resveratrolului din struguri

1. Strugurii te ajuta sa pierzi in greutate

Resveratrolul, substanta pe care o contin strugurii, ajuta in curele de slabire in doua feluri: 1) Resveratrolul face ca celulele sa scada cu 130% capacitatea celulelor de a retine grasime; si 2) Resveratrolul face ca celulele de grasime sa se dezintegreze la o rata cu 246% mai mare decat normalul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

2. Resveratrolul este un bioflavonoid adica are puterea de a potenta toate mineralele si vitaminele intalnite in cale, amplificand efectele acestora de zeci de ori.

3. Consumul de struguri iti protejeaza inima

Foto: By Natalia Wimberley /Shutterstock

Mai multe cercetari au aratat cum consumul de struguri imbunatateste dilatarea vaselor de sange si acest lucru face ca sangele sa curga mai usor prin vasele de sange. Resveratrolul pe care il contin strugurii, ajuta la relaxarea vaselor de sange. Doar 10 mg de Resveratrol rezulta in reducerea riscului de atac de cord.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri