Cele mai cunoscute 7 antibiotice naturale, folosite de strabuni si la fel de eficiente astazi

Inca din vechi timpuri se cunosc proprietatile anti-bacteriene si anti-infectioase ale unor substante pe care le regasim in natura. De cele mai multe ori, acestea sunt mult mai eficiente decat variantele farmaceutice.

Uleiul de oregano

Inca din antichitate, grecii foloseau oregano pentru proprietatile sale anti-inflamatoare. De asemenea, oregano, aceasta planta condiment ajuta in problemele digerstive si ajuta in curele de slabire.

In antichitate, grecii au folosit uleiul volatil ca dezinfectant si antiinflamator. Studiile ulterioare au aratat ca produsul este benefic pentru tratarea infectiilor pielii, aparatului digestiv, imbunatateste respiratia si flexibilitatea musculara.

Otetul de mere

Otetul de mere este la randul sau unul dintre cele mai cunoscute antibiotice naturale, cu propritati antiseptice. Otetul de mere poate fi folosit ca dezinfectant.

Varza

Varza contine sulf care are un efect pozitiv impotriva cancerului. De asemenea, varaza este bogata in Vitamina C. O portie de suc de varza contine 75% din doza recomandata de Vitamina C. Aceasta ajuta sistemul imunitar si are proprietati antibacteriene. Poti consuma sucul de varza indulcit cu miere si astfel iti ajuti si digestia si de asemenea, iti mentii o masa corporala ideala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! Împreună în arte și simțiri

Foto: Flickr/ Market Manager

Uleiul din semnite de struguri

Uleiul de samburi de struguri reprezinta unul dintre cele mai puternice uleiuri cu rol antioxidant, contribuind la mentinerea elasticitatii vaselor de sange si la scaderea nivelului colesterolului. Ajuta de asemenea la prevenirea hipertensiunii arteriale. Are rol de protejare a sistemului circulator, marind totodata capacitatea de rezistenta a sistemului imunitar. Vezi si: Uleiul din samburi de struguri, leacul miraculos impotriva imbatranirii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri