Acest compendiu ofera o larga varietate de tratamente nemedicamentoase simple si fara riscuri ca optiune pentru terapiile traditionale, incluzand plante medicinale, aromaterapie, exercitii fizice, modificari ale dietei si ale stilului de viata.

Puteti s ava achizitionati cartea de pe site-ul Elefant.ro

Acest compendiu ofera o larga varietate de tratamente nemedicamentoa

se simple si fara riscuri ca optiune pentru terapiile traditionale, incluzand plante medicinale, aromaterapie, exercitii fizice, modificari ale dietei si ale stilului de viata.

Primul capitol ofera remedii simple si eficiente pentru aproximativ 30 de simptome frecvente, care pot aparea zilnic, aranjate in ordine alfabetica de la durere la infestatiile fungice, de la tulburarile din sarcina la depresie. Apoi sunt tratate boli cronice si grave, urmate de tulburarile hormonale si reproductive. Nu sunt neglijate nici problemele emotionale, cu sfaturi oferite femeilor care sunt mame singure, care au trecut printr-un divort, care calatoresc frecvent etc.

Retete pentru depresii (cu sunatoare) si pentru infectii ale tractului urinar (papadia).

Exercitii de stretching pentru durerile de spate si febra musculara.
Yoga pentru infectii ale sinusurilor si retentia de lichide.

Suplimente de magneziu pentru migrene si vitamina B pentru oboseala cronica.

Aromaterapia cu uleiuri esentiale de rozmarin pentru crampe menstruale si ulei de lamaie pentru greturile de dimineata si multe altele.

De asemenea, veti gasi aici recomandari dietetice pentru a controla glicemia, pentru a scadea colesterolul, pentru a preveni cancerul la san si pentru alte probleme grave; exercitii pentru a controla tensiunea arteriala ridicata, pentru a pierde in greutate etc.


Foto homepage: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri