Aplica acest tratament rusesc cu perseverenta, pe orice zona a corpului iti doresti, iar rezultatele sale te vor uimi. Firele de par nedorite vor deveni din ce in ce mai rare pana cand, in cele din urma, vor disparea complet.

Parul nedorit de pe corp poate fi o problema arzatoare pentru multe femei mai ales in zilele de vara cand caldura de afara se asorteaza cel mai bine cu o piele neteda si epilata perfect. Iata o metoda naturista ruseasca de inlaturare a firelor de par nedorite, extrem de populara pe internet.

Chiar daca nu am testat personal tratamentul, sunt testimoniale care ii confirma eficacitatea. Se spune ca aceasta reteta antica este eficienta in reducerea firelor nedorire de par de pe corp si in eliminarea lor permanenta. In plus, spre deosebire de alte tratamente de inlaturare a firelor de par, acest tratament rusesc nu are niciun efect secundar.

Aplica acest tratament miraculos cu perseverenta, timp de cateva luni, pe orice zona a corpului iti doresti, iar rezultatele sale te vor uimi. Firele de par nedorite vor deveni din ce in ce mai rare pana cand in cele din urma vor disparea complet. La randul sau, pielea va ramane neteda si stralucitoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Reteta antica ruseasca de inlaturare a parului nedorit. Ingrediente:

Foto: LENA GABRILOVICH / Shutterstock

- coji uscate de nuca


- apa

Metoda de preparare reteta antica ruseasca:

Pentru ca procedeul de obtinere a acestei paste epilatoare presupune arderea cojilor de nuci, este indicat ca acestea sa fie foarte bine uscate (atentie, avem nevoie de coaja maro, tare, a nucii, nu de coaja verde).

Se ard mai multe coji de nuci, iar peste cenusa ramasa de la acestea se adauga apa. Nu ai nevoie de multa apa, ci suficienta incat sa obtii o pasta consistenta care sa poata fi intinsa cu usurinta pe piele. Amesteca bine mixtura si las-o sa se “odihneasca” timp de 12 ore.

Ulterior, cu ajutorul unui disc de bumbac, intinde aceasta mixtura pe suprafetele de piele pe care doresti sa le epilezi. Se lasa sa actioneze timp de 20-30 de minute.

Procedura se repeta de mai multe ori pe zi, de 3 ori sau mai mult. Dupa ce au trecut cele 30 de minute, zona respectiva se clateste bine cu apa.

Dupa cateva zile, vei constata primele rezultate. Vei observa ca parul incepe sa se rareasca si va creste mai greu. Pe termen lung, daca folosesti acest tratament pret de cateva luni, parul nedorit va deveni din ce in ce mai rar pana cand va disparea complet.

Succes si o piele frumoasa!


Credite foto homepage: Life is Life / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri