Dr. Maoshing Ni combina intelepciunea miilor de ani de traditie orientala cu randamentul deosebit al medicinei si al stiintei nutritioniste occidentale.

In aceasta carte de referinta a vindecarii prin metode naturiste, dr. Maoshing Ni combina intelepciunea miilor de ani de traditie orientala cu randamentul deosebit al medicinei si al stiintei nutritioniste occidentale.

Pentru a fi sanatosi, nu e de ajuns sa avem un corp sanatos, ci trebuie sa ducem o viata echilibrata.

in prima parte a cartii de fata, Dr. Mao arata faptul ca alimentele si plantele medicinale, exercitiile fizice, constientizarea de sine, o viata emotionala pozitiva, traiul in armonie cu mediul inconjurator si dezvoltarea spirituala sunt toate elemente esentiale pentru o vitalitate buna si o sanatate durabila. Prezentand cazurile unor pacienti pe care i-a tratat, el demonstreaza cum:

  • autoevaluarea simpla poate preveni bolile;
  • emotiile negative ne imbolnavesc;
  • dezordinea din locuinta poate genera dezechilibru in organismele noastre;
  • medicina orientala si cea occidentala pot colabora pentru a infrange cancerul.

In a doua parte a cartii, autorul descrie intr-o maniera sistematica tratamentele sale preferate pentru vindecarea a peste 60 de probleme de sanatate frecvent intalnite, cum ar fi: alergiile, artrita, eczemele, insomnia, matreata, migrenele, hipertensiunea arteriala, arsurile solare, muscaturile de insecte, indigestia, sciatica sau sindromul intestinului iritabil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Autor: Dr. Maoshing Ni

Foto homepage: vindecare orientala. Credite foto: Lisa S. / Shutterstock

Carte aparuta la editura Lifestyle si disponibila pe elefant.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri