Pe o tema aflata in centrul preocuparilor actuale, aceasta carte pune accentul pe calitatile unui numar de 200 de alimente de baza, printre care fiecare va regasi, cu usurinta, produsele obisnuite. Cele 200 de fise ilustrate sunt clasificate pe familii mari de alimente: lactate, grasimi, produse ale marii, carne, feculente, legume, fructe, condimente, bauturi.
Pentru fiecare aliment figureaza, in amanunt: informatiile pe care cercetarile actuale si stiinta ni le pot furniza in legatura cu beneficiile pentru sanatate si experientele aflate in curs; avantajele pentru sanatate, menite sa ne ajute sa descoperim ce foloase ne poate aduce consumul acestuia (greutate corporala, stare de bine, longevitate); beneficiile nutritionale: vitamine, minerale, proteine, valoare calorica; informatii si sfaturi practice care sa faciliteze alegerea, pregatirea si conservarea corespunzatoare.
Autor: Jean-Marie Delecroix
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie