Trateaza oboseala cronica cu ajutorul tatamentelor naturiste preparate in casa!

Se prepara un amestec dintr-un litru de vin, cateva frunze de roinita, altele de paducel, flori de portocal si flori de pojarnita.

Acest amestesc se mentine timp de 10 zile la temperatura camerei dupa care se strecoara si se consuma un pahar seara inainte de culcare.

Ceai impotriva stresului

Ceaiul este o bautura hidratanta si revitalizanta pentru organismul nostru daca il consumam in cantitati optime si daca este realizat din ingredientele potrivite.

Un ceai impotriva stresului este ceaiul de tei, cel de musetel, sau un amestec de verbina, maces si levantica.

Se prepara o infuzie care se consuma inainte de culcare sau dupa masa de seara.

Tratament pentru un somn odihnitor

Somnul odihnitor nu poate sa vina decat dupa o baie ideala. In apa trebuie sa existe ulei de levantica, ulei de scortisoara, ulei de maghiran si lapte.

Poti sta in baie oricat vrei tu atata timp cat te deconectezi de la grijile cotidiene, de la stresul de peste zi si de la agitatia ta interioara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

foto prima pagina: femeie obosita, shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri