Stiai ca semintele de pepene rosu trateaza cu succes pietrele la rinichi? Descopera si alte beneficii surprinzatoare asupra organismului ale semintelor de pepene rosu.

Pepenele rosu este unul dintre cele mai gustoase si mai racoritoare fructe ale verii, si cum sezonul celor mai deliciosi pepeni abia a inceput, am sa va dezvalui cateva aspecte importante ale beneficiilor pe care pepenele rosu il are asupra sanatatii si in mod special beneficiile semintelor acestuia.

In general se stie despre pepenele rosu ca este un foarte bun detoxifiant si ca ajuta la curatarea naturala a rinichilor. In acelasi timp hidateaza organismul foarte bine si satisface pofta de dulce.

Organismul uman raspunde foarte bine la curele de detoxifiere cu pepene, reusind sa reimprospateze celulele si sa redea starea optima de santate si buna dispozitie.

foto: pepene rosu, shutterstock

Ne vom indrepta acum atentia asupra semintelor de pepene rosu pe care de cele mai multe ori le aruncam si nici nu ne gandim vreodata sa le mancam.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Descopera beneficiile extraordinare ale semnitelor de pepene rosu!

1. Semintele de pepene rosu au un continut ridicat de vitamine

Semintele de pepene rosu au un continut ridicat de Vitamina C si Vitamina B6, acizi grasi ce au beneficii pentru organism si pentru buna functionare a sistemului imunitar.

2. Hidrateaza organismul

Semintele de pepene rosu alaturi de pulpa bogata in sucuri nutritive, ofera organismului nivelul optim de hidratare in special pe timp de vara cand temperaturile aerului cresc exponential reprezentand un risc pentru organismul deshidratat.

3. Semintele de pepene rosu sunt foarte nutritive

Pepenele rosu si in mod special semintele lui contin lipide, apa, proteine si carbohidrati ce ofera energie organismului pentru a face fata stresului si pentru a creste nivelul de concentrare pe timpul zilei. Toti acesti nutrienti contribuie la o buna functionare a organismului.

A contat cine a zbierat mai tare

4. Ajuta la tratarea pietrelor de la rinichi

Se prepara un amestec din seminte de pepene rosu pisate si ulei de masline care ajuta la tratarea eficienta si naturala a pietrelor la rinichi. Este un remediu 100% natural ce ofera organismului puterea de a lupta impotriva acestei afectiuni neplacute.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri