Specialistul Mark Hyman ofera cateva sfaturi pentru un trai mai bun. "Am ajutat numeroase persoane sa isi reduca nivelul de toxicitate din corp", spune el.

Detoxifierea este un termen hiper-utilizat in ultima perioada si adesea nu in sensul cel mai potrivit. Cand vorbim despre detoxifiere, ne referim la stiinta care arata cum corpul nostru scapa de reziduuri. Daca toxinele raman in corp, devenim grasi si bolnavi, arata Mark Hyman. Iar cheia este aceea de a descoperi cum sa redai corpului tau capacitatea de a se auto-detoxifia si scapa de „deseuri”, minimizand in acelasi timp, expunerea la factori toxici.

Un corp sanatos stie sa se curete singur. Dar cand devenim toxici, mecanismul de detoxifiere al ficatului devine din ce in ce mai lenes si anumite toxine raman active mai mult decat poate sistemul nostru suporta. Ceeea ce ne face bolnavi si impiedica metabolismul normal. De asemenea cauzeaza retentia de lichide, balonare si senzatia de umflare.

Aceste 5 strategii constituie punctul de pornire pentru orice cura pe care Mark Hyman o propune pacientilor sai. Ideile sale au fost publicate de catre Elephant Journal:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Foto: Shutterstock.com; detox

Foto homepage: Shutterstock.com; detoxifiere

5 PASI esentiali pentru un organism curat

1. Includeti in dieta voastra alimente detoxifiante: vegetale crucifere (toate tipurile de varza si conopida); ceaiul verde si alimente care contin sulf, cum ar fi ouale de curte. Acestea sunt alimente care ajuta la detoxifierea ficatului nostru.

2. Adaugati in alimentatia voastra nutrieti care detoxifica: cum ar fi vitamina C, acetilcisteina, multivitamine cu zinc si seleniu, cat si uleiul de peste.

3. Preocupati-va sa va echilibrati functionarea intestinelor. Activitatea deficitara a intestinelor este sursa de toxifiere pentru multi oameni. Sa echilibrezi functionarea intestinelor necesita sa mergi la un medic specialist. Foarte multi oameni observa o imbunatatire spectaculoasa a calitatii vietii lor dupa ce elimina din alimentatie anumite alimente care nu faceau bine tranzitului lor intestinal, cum ar fi alimentele cu gluten sau lactatele.

Citeste mai departe >>> DETOXIFIEREA pe intelesul tuturor: 5 PASI esentiali pentru un organism curat


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri