SUCUL DE ROSII - aceasta licoare ieftina si magica este numita 'Sangele Vietii'. 12 motive puternice iti vor arata DE CE!

Sucul proaspat de rosii este considerat un adevarat miracol pentru sanatate. Sucul de rosii este o explozie delicioasa si colorata de vitamine si minerale, contine unul dintre cei mai puternici antioxidanti - licopenul, este prietenul inimii - caci scade colesterolul rau, detoxifiaza si previne aparitia cancerului.

8. Prin urmare, sucul de rosii poate proteja si impotriva bolilor de inima si a atacului cerebral. Cercetarile arata ca cei care consuma alimente cu un continut ridicat de licopen prezinta un risc mai mic cu 30% de a dezvolta boli cardiovasculare. Mai mult, dietele bogate in rosii pot contribui la preventia atacului cerebral.

Foto: suc de tomate, Shutterstock

9. Sucul de rosii ajuta totodata si la mentinerea oaselor puternice si la protejarea acestora, fiind benefic pentru acestea gratie continutului sau de vitamina K.

10. Sucul de rosii contine cantitati mari de vitamina A, vitamina cu rol important in mentinerea unei vederi optime, dar si in mentinerea sanatatii parului .

11. Sucul de rosii proaspat si natural este bogat si in vitamina C, care intareste sistemul imunitar, ceea ce il face sa fie indicat si in cazul femeilor insarcinate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi

12. Continand sulf si clor care ajuta ficatul si rinichii sa functioneze corespunzator si sa elimine toxinele, sucul de rosii este excelent si in detoxifiere. Mai mult, sulful pe care il contin rosiile protejeaza impotriva infectiilor bacteriene, fungice si virale.

Foto homepage: rosii, suc de rosii @Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri