Nu trebuie decat, dand la o parte obisnuintele, sa ne aplecam asupra noastra si sa vedem de ce anume avem nevoie cu adevarat.

Hrana pentru viata. Miracolul vindecarii prin alimentatie si puterea mintii

Cartea poate fi achizitionata din magazinul online Elefant.ro

Ghidul fiecaruia prin viata ar trebui sa fie simplitatea si masura, pentru ca viata, in esenta ei, este simpla, dar noi nu am facut decat sa ne indepartam de ea in atatea secole de civilizatie. Nu trebuie decat, dand la o parte obisnuintele, sa ne aplecam asupra noastra si sa vedem de ce anume avem nevoie cu adevarat.

Atitudinea noastra mentala si alimentatia pot fi cauza multor boli. De multe ori intuim aceasta legatura, dar preferam totusi sa o ignoram, pentru ca este mai comod si mai simplu sa luam o pastila si sa stergem disconfortul decat sa schimbam ceva in noi.

Hrana pentru viata ofera informatii clare despre cum se petrec lucrurile in corpul nostru, care sunt procesele si mecanismele care ne fac sa ne simtim obositi, aparent fara motiv, sau, dimpotriva, sa ne simtim bine, plini de viata si energie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Exista cateva obiective clare ale programului de nutritie, cel mai important fiind detoxifierea. Cat de importanta este aceasta intr-o societate bazata pe consum, in care nu mai conteaza nevoile reale, ci doar cat de mult ne putem oferi, ne dam seama dupa cat de mult auzim cuvantul "boala" in jurul nostru.

La fel de importanta este economisirea energiei de care dispunem si sporirea ei. Starea de echilibru spre care fiecare tindem se bazeaza si pe energia noastra, de gestionarea careia suntem raspunzatori. Un aspect deloc de neglijat este orientarea acestei energii.

Gandurile care ne macina obsesiv ne mananca energia si ne lasa descoperiti in fata problemelor cu care ne confruntam.

"O viata echilibrata nu inseamna sa traiesti dupa calendar sau dupa ceas", ne spune Daniel Merath si fiecare dintre noi simte cand "masura" este intrecuta. Nu trebuie decat sa ne luam putin ragaz si sa ne aplecam asupra noastra pentru a descifra mai bine semnalele pe care corpul ni le transmite.

Hrana pentru viata este o carte nu doar despre o alimentatie sanatoasa, dar mai ales despre viata si esenta ei, despre incredere, reintoarcere la sine si iubire.


Iti recomandam si: DOVEZI STIINTIFICE: Vindecarea sta in gandurile noastre subconstiente!

Foto homepage: Shutterstock.com; corp, inima


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri