Este posibil sa slabim vazand cu ochii fara sa mai punem la loc vreodata kilogramele pierdute cu mari eforturi ? Ei bine, da !

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Este posibil sa slabim vazand cu ochii fara sa mai punem la loc vreodata kilogramele pierdute cu mari eforturi ? Ei bine, da ! Noul regim IG este rodul a mai bine de 20 de ani de cercetari in domeniul nutritiei. Contrar altor regimuri, eficacitatea i-a fost masurata prin studii riguroa

se.

Este un program echilibrat, foarte usor de urmat, fara riscuri, care te va conduce spre o mai buna sanatate. Iata de ce cercetatorii il recomanda chiar daca nu trebuie sa slabesti. Si iata de ce este recomandat pentru intreaga familie, inclusiv pentru copii!

Corpul este programat pentru a consuma glucide cu indice glicemic scazut. Noul regim IG iti explica de ce, iti spune unde sa le gasesti si cum sa le introduci in alimentatia ta. Inca din primele zile, ii oferi corpului tau secretele slabitului, formei maxime si sanatatii. Rezultatele apar din primele momente, cu dovezi la indemana. Printre altele, aceasta carte iti va prezenta in paginile ei, de-a lungul lecturii extrem de placute, textul stiintific fiind procesat si redat intr-un limbaj accesibil oricui, urmatoarele:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România
  • un carnet de bord cu punctele cheie ale regimului si toate reperele pentru a-ti urma progresia;
  • indexul glicemic a 600 de alimente;
  • cum sa-ti moderezi apetitul fara frustrari;
  • cum sa eviti ciugulitul;
  • cum sa alegi painea, orezul, biscuitii, cerealele...;
  • trei saptamani de meniuri si de retete delicioase pentru masa de toate zilele.

Foto homepage: Shutterstock.com; dieta, alimente de dieta, fructe, legume


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri