Salata de vara DETOXIFIANTA. Vezi Reteta Completa a salatei pe care Jennifer Aniston a consumat-o timp de 10 ani!

O salata de vara extraordinara care a ajutat-o pe Jennifer Aniston sa slabeasca si sa isi mentina silueta frumoasa. Hidrateaza si are efect detoxifiant si vitaminizant!

Te-ai intrebat vreodata cum isi mentin vedetele sanatatea si silueta? Poate ca reteta de mai jos te va inspira si iti va fi de folos. Aceasta reteta a devenit celebra si a facut inconjurul internetului, fiind una din preferatele actritei Jennifer Aniston. Este o salata hranitoare si bogata in fibre, fier si vitamina C, dar si in nutrienti care asigura o buna functionare a organismului. Il ajuta totodata sa se hidrateze si sa se detoxifieze complet, stimuland astfel eliminarea toxinelor din organism.

Intr-un interviu, vedeta declara ca a consumat aceasta salata timp de 10 ani, in fiecare zi, in timpul filmarilor pentru serialul “Friends”. “Este o salata cu adevarat simpla, insa atat de delicioasa... Toate aceste ingrediente frumoase, sanatoase o fac sa fie una din preferatele mele”, spunea Jennifer.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Salata de vara cu efect detoxifiant. Este preferata lui Jennifer Aniston!

Foto: Salata quinoa, Shutterstock

Ingrediente + Reteta completa:

- ½ cana quinoa

-1 cana apa

- 1 legatura de patrunjel – spalat si taiat marunt

- 4 castraveti taiati felii sau cubulete

- 2 rosii medii, taiate felii sau cubulete

- 1 avocado copt, taiat felii sau cubulete

- 2 linguri ulei extravirgin de masline

- sare si piper

Cum se prepara:

Intr-un vas mic, pune la fiert apa si adauga si putina sare. Dupa ce a inceput sa fiarba, adauga jumatatea de cana de quinoa si lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 minute. Cand este fiarta, scoate quinoa din apa si las-o sa se raceasca. Adauga apoi patrunjelul tocat, castravetii, rosiile, fructul de avocado si uleiul de masline si amesteca usor ingredientele pentru ca aromele sa se intrepatrunda. Asezoneaza cu piper dupa gust.

________________

Quinoa contine proteine de buna calitate si este o sursa excelenta de fibre, mangan, magneziu, fier, potasiu, cupru si fosfor, vitamina E, vitamine din complexul B. Merita mentionat si faptul ca aceasta cereala extrem de nutritiva contine de 4 ori mai mult calciu decat graul.

Pe de alta parte, patrunjelul este cunoscut si recunoscut pentru efectul sau detoxifiant si antioxidant si pentru continutul sau ridicat in vitamina C (mai mare decat cel al lamaii sau al portocalei) care intareste imunitar. Contine totodata betacaroten, vitamina B12, acid folic, clorofila, fluor, calciu.

La randul lor, castravetii hidrateaza puternic organismul si reprezinta o sursa pretioasa de minerale si vitamine. Au putine calorii si 0 colesterol.

Rosiile se bucura si ele de proprietati antioxidante excelente, reducand riscul aparitiei celulelor canceroase si a hipertensiunii arteriale. Fructul de avocado in schimb este bogat in grasimi bune care scad colesterolul rau si trigliceridele cu pana 20%.

Reteta popularizata de Jennifer Aniston este de fapt o varianta delicioasa si sanatoasa a caloricei salate Cobb.

Foto homepage: Salata sanatoasa, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri